Har ventet i mange år på denne filmen

I dag skal vi på kino å se Warcraft - The Beginning, gleder meg som et barn til å endelig se Warcraft universet på storskjerm. Man har jo vært en del av det i ganske mange år, først Warcraft deretter World of Warcraft.
Håper man får se noen kjente ansikter og steder fra de mange historiene kjent fra spillene. Se for dere en reise til Orgrimmar og Stormwind, å gå i gatene, besøke innet eller banken. Om bare en Orc sier "ready to work" så kommer jeg til å fnise som en liten skolejente. Det å oppleve en verden man har vært en del av, vil kanskje føre til at nostalgien kommer flommende tilbake. Kanskje det tilogmed får oss til å rote fram de gamle Warcraft spillene, eller starte med World of Warcraft før neste expansion har kommet. 


Two Worlds. One Destiny.
Vil ikke avsløre noe, kommer derfor ikke til å skrive om filmen rett etter vi har sett den. Jeg hater når folk slenger ut spoilers før massene har rukket å få med seg innholdet. 


Snask deg på kino!


 Dette skal bli legendarisk!
En filmglad hilsen

Mia

#warcraft #gaming #film #kino #worldofwarcraft #nostalgi #glede #legendarisk #fantasy

2 kommentarer

frodith

27.05.2016 kl.18:42

Litt morsomt med filmer som er laget over spill. Jeg spilte Tomb Raider mye før, og det var gøy når filmene kom da :-) Og med Angelna Jolie som passet perfekt :-)

Mia - Alt annet enn A4

27.05.2016 kl.19:22

frodith: Ja, hun passer virkelig i den rollen :) Er spent på hvordan Warcraft filmen er, kommer til å være så fan-nerd som bare det :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits