Har ventet i mange år på denne filmen

I dag skal vi på kino å se Warcraft – The Beginning, gleder meg som et barn til å endelig se Warcraft universet på storskjerm. Man har jo vært en del av det i ganske mange år, først Warcraft deretter World of Warcraft.

Håper man får se noen kjente ansikter og steder fra de mange historiene kjent fra spillene. Se for dere en reise til Orgrimmar og Stormwind, å gå i gatene, besøke innet eller banken. Om bare en Orc sier “ready to work” så kommer jeg til å fnise som en liten skolejente. Det å oppleve en verden man har vært en del av, vil kanskje føre til at nostalgien kommer flommende tilbake. Kanskje det tilogmed får oss til å rote fram de gamle Warcraft spillene, eller starte med World of Warcraft før neste expansion har kommet. 

Two Worlds. One Destiny.


Vil ikke avsløre noe, kommer derfor ikke til å skrive om filmen rett etter vi har sett den. Jeg hater når folk slenger ut spoilers før massene har rukket å få med seg innholdet. 

Snask deg på kino!

 


Dette skal bli legendarisk!

En filmglad hilsen

Mia

#warcraft #gaming #film #kino #worldofwarcraft #nostalgi #glede #legendarisk #fantasy​

2 kommentarer
  1. Litt morsomt med filmer som er laget over spill. Jeg spilte Tomb Raider mye før, og det var gøy når filmene kom da 🙂 Og med Angelna Jolie som passet perfekt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg