En årsak som gir flere spørsmål enn svar

Når man har fatigue vet man aldri hvordan dagen egentlig blir. Noen perioder har vært bedre enn andre, men jeg ante ihvertfall en liten forbedring. Jeg målte fremgangen i enkle hverdagslige gjøremål, blant annet kunne jeg stå oppreist etter en dusj. Når dette snudde tenkte jeg det var kortvarig. Bare en liten nedoverbakke akkurat her og nå, det blir bedre. Jeg visste jo at det ikke går rett fram hele tiden. Men det vedvarte, det ble ikke bedre. Tvert om ble det verre, jeg følte det som når jeg gikk under kurene til tider… bestilte meg time hos legen, sånn just in case.

Fastlegen fikk tatt en lang liste med blodprøver, svarene kom i posten for kort tid siden. Lave hvite blodlegemer, som skal kontrolleres innen 1-2 uker. Ja, da var det kanskje ikke så rart at man var sliten?  Han har også henvist meg til kreft poliklinikken, har fått time 14. desember. De ønsker også noen dråper blod, for hva vet jeg ikke. 

Merk at jeg tidligere hat tatt blodprøve for å se om det var en annen årsak til fatiguen, da var prøvene helt fine.

Blood sample test and empty tube blood for blood test screening.
Licensed from: PENCHAN / yayimages.com

Forestill deg vedvarende fatigue som du deretter slenger tverre leukocytter på. Batteriene hos denne tøtta blir fort bunnflat, nå går det enda kjappere til null! Litt komisk at folk fortsatt kommenterer hvor energisk og frisk jeg ser ut, når jeg faktisk føler meg alt annet enn energisk og frisk. Sier det igjen, sminke, et smil og hyggelig tone kan skjule MYE! 

Men….

Dr. Google forteller meg det kan dreie seg om alt fra bagateller til kreft eller autoimmunesykdommer. Det er vell ikke så veldig rart om man tenker worst case senario? Spesielt ikke når man har hatt kreft og autoimmunesykdommer er alt annet enn fremmed i min familie. Forsøker å la vær å tenke, men det er ikke lett å holde spørsmålene borte fra hodet, jeg er ikke en robot. Kan heller ikke unngå å tenke om cellegiften faktisk har resatt meg såpass at sykdommen fra barndommen trer fram igjen. Jeg vet ikke navnet på den, bare at jeg hadde lite hvit blodlegemer, lavt immunforsvar gjorde at jeg ble syk med feber bare noen nevnte at det gikk noe ulumskheter. Og sist men ikke minst, jeg la ikke på meg… Lyder kjent i forhold til dagens situasjon der vekta bare synker, er nede på 37,2 kg nå. Jeg fikk svar på hvorfor jeg er sliten, men mangler svar på hvorfor verdiene er lave.

Anser meg selv som frisk til det motsatte er bevist, holder en knapp på at det bare er en bagatell som kan rettes opp.

Mvh

Mia

#leukocytter #blodprøve #fatigue #sliten 

Tid for avslapping

Etter en uke som kanskje ikke har vært stappet som den vanlige mannen i gatas kalender, så er jeg dønn sliten. Det skal ikke så mye til før mine batterier er bunn flat dessverre. Hodet mitt vil jo så gjerne gjøre alt som det en gang kunne… ja, den ønsker tilogmed å ha like god konsentrasjon og hukommelse. Nå var kanskje ‘god’ å ta hardt i, jeg har aldri hatt noen klisterhjerne. Tro om mamma og pappa unnfanget meg på et teflonlaken? 


ZzzzZZzzZZzzz

De siste helgene har jeg forsøkt å sette av tid til å slappe av, det gjør jeg best når jeg kan ty til en av hobbyene mine. Heklenåla har fått seg en pause, og jeg har børstet støv av World of Warcraft kontoen min. 

Anbefaler forøvrig alle til å bare slippe alt i flekkene, litt selvpleie er på sin plass. Sett av litt tid til deg selv i helgen, DU fortjener det!

Vi snakkes over helga, her skal en hel helg med gaming nytes!

Mvh

Mia

#worldofwarcraft #avslapping #megtid #helg #spillehelg #nerd #wow #blizzard #gaming #selvpleie

Menn og den skambelagte volden

Ofte tenker vi på kvinnen som offer, å ja, det kan hun selvfølgelig være. Men det som får mindre fokus, det som blir tabubelagt er vold som utføres mot menn. Selv om vi stadig kjemper for et samfunn der kjønn skal være likeverdig, så anser man fortsatt mannen som den sterke. Det er direkte utenkelig for veldig mange at en mann skal kunne bli utsatt for vold i nære relasjoner. At en mann skal bli banket, slått, trakassert og mishandlet av sin kone eller samboer. 

Jeg ønsker at vi skal FJERNE dette tabustemplet!

Upset woman about to slap her partner
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Vold, uansett mot hvem og av hvem er ille. Men tenk så vanskelig det faktisk må være for en mann å stå opp for seg selv, å innrømme – Jeg blir mishandlet hjemme. Hjelp meg. Samfunnet sier jo noe helt annet. Kompiser vil fnyse av han, kanskje tilogmed le. De vil spørre hvorfor tok du ikke igjen, hun er jo svak, hun er jo bare en kvinne? Om han gjør det, om han så mye som legger en finger på henne tilbake, så kan situasjonen snus og mannen med sin fysiske styrke blir den store stygge ulven. Mannen er derfor, forsvarsløs. Og ikke minst, hvorfor skal han ta igjen med samme mynt? Er det ikke positivt at han ikke legger en hånd på kvinnen, uansett hvor mye hun provoserer? En mann blir dessverre stemplet som svak og lite mannlig om han er offeret.

Menn er som nevnt ofte fysisk sterkere enn kvinnen han bor med, men dette gjør ikke han mer voldelig. Selv om slagene ikke har like hard styrke, så gjør de fortsatt vondt. En tendens som går igjen i artikler på nett er beskrivelsen der en kvinne gråter og blir redd når hun blir slått, en mann blir sint og skuffet. Uansett om man gråter eller opplever et sjokk og sinne i det slaget treffer, så er man like utsatt for en voldelig handling. Fra samfunnets side skal ikke gutter gråte like mye som jenter. For en tid siden var det en artikkel angående hvordan vi tolker en jente mot en gutt. En guttebaby anså vi som sint når han gråt, næmmen så sinna du var lille vennen. En jente dullet vi mer med, dakar hun er lei seg. 

Uansett hvilket av kjønnene som utfører vold, det er ikke greit!

Kom over en kampanje som politiet har, i den forbindelse har de laget en side, Hvor lite? Navnet i seg selv burde gi en pekepinn på hvor lite som egentlig er vold i nære relasjoner. 

Som dere ser trenger ikke partnervold å være fysisk. Det kan like greit være psykisk terror fra en av partene. Man må selvfølgelig analysere listen litt, for hvor går grensen? Alle par krangler og er uenige til tider, men ingen skal føle seg utrygg! Det hele handler om å frykte sin partner, ingen skal trenge å leve i frykt eller stadige krenkelser!

Ta testen, behandler du partneren din bra?

Ta testen, finner du deg i for mye?

Jeg undres ofte på hva som gjør at et annet menneske kan finne på å skade den de er glad i, fysisk eller psykisk? Det som har slått meg etter at utallige artikler om partnervold og psykiske lidelser dukker opp på nyhetsfeeden, kan disse linkes opp mot hverandre?

Er det egentlig psykopater med dårlig sinne mestring det handler om? 


Fra artikkelen, slik er den kvinnelige psykopaten.

Dessverre høres dette litt for kjent ut, ihvertfall ut fra det jeg kjenner til av kvinner som tyr til vold mot sin partner. Nå er ikke slikt skrevet i stein, det vil si at en person kan ha mange av trekkene, men behøver ikke ha alle. Eksempelvis behøver ikke en med dyssosial personlighetsforstyrrelse å være kriminell, men kan bruke mennesker på andre måter uten å faktisk bryte loven.

En ting er sikkert, er du i et voldelig forhold… få hjelp! Kanskje om dere er heldig kan forholdet reddes, om også den som utøver volden får den riktige hjelpen. Du skal ikke trenge å gå i frykt for hva som kommer til å skje om du trykker ‘like’ på facebook, bare tanken på at helvete skal bryte løs om du overstiger en satt grense er betegnet som vold, siden det innebærer å leve i frykt.

La oss bryte tabuet rundt menn og partnervold, det skal ikke være skambelagt å være et offer.

Mvh

Mia

PS: Bare som en bemerkning, nå jeg skulle skrive dette brukte jeg YAY images for å finne illustrasjons bilder. Fant mange av kvinner som offer for partnervold, ingen på menn… Dette var derimot beskrevet som “upset woman about to slap her partner”,  ingen bilder var portrettert ‘mer’ voldelig enn at hun gir han en lusing. 

#vold #voldinærerelasjoner #partnervold #familievold #mennutsattforvold #tabu #skam #samfunn #menn #likestilling

Inspector Gadgetz (sponset)

Strever du med å finne en julegave til den som har alt, eller kanskje du ikke vet hva du selv ønsker deg? Har du ikke råd til de dyreste tingene, men ønsker å gi noe som kan skape både glede og faktisk har en funksjon? Jeg er herved din inspector Gadgetz, å har funnet noen gode forslag til deg hos Gamezone. Du trodde kanskje de bare solgte spill? Der tok du feil, her er det noe for alle. Som dere vet er jeg opptatt av at folk skal kunne handle rimelig, jeg har selv dårlig råd å vet hvor utfordrende det kan være. Her har jeg derfor samlet sammen en del gaveideer for å gjøre det litt enklere for dere å finne noe til hele familien under gitt prisklasse.

Gøyale gaver til hele familien til under 300 kroner

EKTE Aqua Dragon eggs!

249,-

En gave som er gøy å ha sammen med barna. Denne kjøpte jeg selv til mitt tantebarn med knakende suksess, hun sprang hver dag for å se hvor store de hadde blitt. Tenk at de små eggene kan oppbevares tørt så lenge, for så å bli til levende små drager!

Øyenvipper til bilen

99,-

Nå kan endelig bilen din virkelig bli den damen hun er. Kjøpte slike vipper til min søster, bilen hennes har aldri sett finere ut. Jeg anbefaler å krølle vippene ved bruk av en penn, snurr de rundt pennen og vips så ser bilen din riktig så elegant ut.

Put me down klistremerke til toalettet

59,-

Har du en gjeng mannfolk i alle aldre hjemme som glemmer å ta ned ringen eller lokket? Redningen din er her! Denne er kjempefin som en liten gave til mannebeinet i huset, eller til ei venninne du vet kan trenge litt ekstra hjelp med akkurat dette problemet.

Selvklebende tavle, vegg dekor

198,-

Redd veggene i huset, la barna utfolde seg fritt på tavlen! En gave til barna, som redder både leiligheten og ikke minst mamma og pappa fra å eksplodere i frustrasjon når de oppdager at pjokken har utfoldet sitt kunstneriske talent på den nydelige tapeten.

Nyttdige dingser

Anti koke over lokk

98,-

Du kjenner kanskje han eller hun som ofte glemmer at de har noe på kok? Ikke et så ukjent fenomen at dette lett skjer når julemiddagen skal forberedes, det er jo gjerne mye som skal gjøres på en og samme gang. Hva med en liten førjulsgave til den som sliter på kjøkkenet?

Manuell chipsmaskin

99,-

Vi alle vet av den personen som simpelthen elsker potetgull. Hva med å gjøre det rimeligere, sunnere og enklere for dere alle? 2-3 minutter i mikroen er alt som skal til, så har du lekkert selvkrydderet potetgull. Anbefaler å kjøpe noe krydder å legge ved denne gaven, det finner du i krydderhyllen på den lokale butikken din. Kun fantasien som setter grenser.

Pels støvsuger til kjærledyr

199,-

Hørt om han eller hun som klager over kattehår/hundehår overalt, kanskje gjør du det selv også? Hva er ikke bedre enn å kunne gi bikkja en massasje samtidig som man kvitter seg med uønsket hår? Jeg vet hvem denne skal under treet til i min familie, ei som har en hund som røyter ekstra mye og stadig klager over pelsdotter både her og der (også kjent som min mamma).

Tre stykk LED kubbelys med fjernkontroll og lukt

299,-

LED lys har aldri vært mer populær enn de er nå, selv bestemor elsker denne typen lys. Men en ting er sårt savnet, duftelys! Disse LED lysene er laget av stearin for å få det autentiske utseendet, og avgir en mild vanilje duft. Ikke nok med det, du kan skifte farve på lysene så her kan du få de til å passe med interiøret uansett årstid eller stemning.

Om du ønsker å finne flere rimelige gaver til den du er glad i så ta en ekstra titt på gadgets hos Gamezone. Bruk litt tid på å se deg rundt der inne, garanterer at du finne noe som kan passe til de fleste. 

Lykke til med julegave handlingen!

Mvh

Mia


#rimeligeinnkjøp #økonomi #billig #under300 #gamezone #gadgets #julegavetips #julegaver #gaver #gaming #sponset #nerd

Wonderful føkkings Woman!

Kom over denne hettegenseren på H&M, nerden i meg bare måtte ha den!

Jeg skal ærlig innrømme at pengeboken min ikke ville strukket til om det ikke var for at hettegenseren var på salg… 99 kroner!

Det er ikke bare nerden i meg, og min elsk for DC Comics som drev meg til å kjøpe genseren. Jeg digger denne dama, hun er jo et ikon i seg selv. Hun er en ekte amasone, med styrke og visdom. Wonder Woman, vet hvordan man gjør det. Jeg tenker tilbake på amasonene som kappet av seg puppen for å spenne buen eller kaste spydet lettere. Amasone betyr “uten bryst”, det sier vell litt? Kort tid etter jeg selv fikk kappet av puppen skrev jeg et kort innlegg om det på bloggen, Din indre Amazone.

Tenk at et enkelt plagg, eller skal vi si ikon, kan ha så stor betydning. Denne hettegenseren er herved en av mine favoritter.

Wonderful føkkings Woman! 


Hetta gjorde meg ekstra rufsete på håret.

Har du noen symboler i hverdagen?

Mvh

Mia

#mote #wonderwoman #hettegenser #rimeligeinnkjøp #ikon #styrke #amasone #billigerbra #økonomisk #klær #brystkreft #hennesogmauritz #salg

Less than size ZERO!

Full av optimisme og glede dro jeg til byen for å prøve ny pupp og brystholder. På kroppen hadde jeg en av protesene som nå er alt for stor, liker å ha de på slik at jeg kan se forskjellen når man prøver.

Nå skulle det bli full pupp til jul!

En hyggelig dame tok imot meg, hun fant fram bestillingen min, to stykk pupper og brystholdere. Det er jaggu ikke alle som drar til byen å prøver ny pupp tenkte jeg, å humret litt for meg selv innvendig.

Tok hurtig på meg en av de nye brystholderne, størrelse 70AA. Hun kunne sikkert se skuffelsen i ansiktet mitt, den var for stor… min friske pupp fylte ikke cupen, brystholderen så bare skrukkete ut. Fikk lagt inn en av de nye protesene i størrelse null, men var vanskelig å bedømme med en allerede for stor brystholder. Skiftet over til min egen, la inn protesen… nå kjente jeg fortvilelsen komme. Protesen var alt for stor, min friske pupp er nå MINDRE enn størrelse null protese. Det eksisterer ingenting annet. Prøvde den siste brystholderen i 70A, den satt bedre men cupen var selvfølgelig for stor. 

Tårene presset seg på.
Så da blir det ingen pupp til jul? Tenkte jeg. Dama forstod nok fortvilelsen min, hurtig drog hun fram en skalleprotese. For dere som ikke vet hva det er, så er det en type protese de som har fjernet deler av brystet (svulst), eller er under rekonstruksjon kan bruke for å få likhet. Jeg plasserte skalleprotesen over mitt friske bryst, da ble det likt. Men skal jeg virkelig måtte ty til skalleprotese på den friske puppen? For et nederlag. Damen som jobbet der skulle høre med HELFO om jeg kunne få dekt skalleprotese til den friske på grunn av vektnedgang. Da venter vi spent… med min flaks blir jeg ikke overasket om de sier nei. Men jeg er utrolig takknemlig for å ha en så god plass som Medi Nor å dra til, med dyktige ansatte som strekker seg det lille ekstra for oss puppeløse.

De som trodde det var en dans på roser å være tynn kan ta seg en saftig bolle. Eier verken pupp, rumpe, eller lår nå! Svartens vektnedgang som aldri stanser…

Jeg sitter med en følelse at det faktisk ville vært enklere å fjerne den friske.
Da kunne jeg ha hatt to klebe proteser, fantastisk likhet. Og ikke minst, aldri mer problemer med at den friske blir mindre enn selve protesen. Da kunne jeg ha bestemt på egen hånd hvilken størrelse som hadde vært finest. 

Gråt i bilen av fortvilelse.
Håpet jo på å forlate med en pupp som passet, slik ble det ikke. Jeg har derfor spradet rundt på handling med en alt for stor plast-pupp, og en lilleputt kyllingfilet av en frisk pupp.

Kom til meg å klag over kroppen din, å jeg skal gi deg en ørefik å si at du er perfekt. Du mangler… INGENTING!

Når vi omsider kom oss hjem så tok jeg av meg den eneste brystholderen som passer. Som vist på bildet er den ikke akkurat av det sexye slaget… Ikke kan jeg bruke den med bare en pupp heller, for da blir det en tom ‘lomme’ på andre siden. Plast-puppen ble lagt pent tilbake i esken sin, å plassert lengst bak i skapet igjen.

Problemet er ikke det at man savner en pupp, problemet er at jeg ikke kan velge om jeg vil ha begge eller en. Jeg kan ikke pynte meg i en lekker kjole, for de er som regel formsydd til bryster. Da er det ganske fint å kunne trekke fram puppen fra skapet, å være litt ekstra puppefin til fest. En fordel er også å kunne kle på seg pent undertøy, når man føler for det. Det handler om å føle seg vell…

Over dammen skal modeller ha size zero i klær, jeg har mindre enn som så i pupp(er). Men har forstått det slik at det er ikke like kult, eller?

Jeg ønsker meg ny pupp til jul!

Mvh

Mia

#kropp #pupp #pupper #bryst #brystkreft #mastektomi #protese #brystprotese #sizezero #kreft #bh #brystholder #mote #julegaveønske #helse #helfo #medinor

Vardesenteret inviterte på blå lunsj!

Vardesenteret valgte å videreføre tanken og ideen fra rosa sløyfe, en lunsj sammen med noen man er glad i. Det å ta vare på de gode øyeblikkene, vennskapet, latteren og samtalene. Det finnes knapt noen bedre arena for slikt enn akkurat Vardesenteret. Dette er en plass de fleste får hurtig kjennskap og vennskapsbånd. En plass man kan snakke om absolutt alt, å det beste er at folk forstår situasjonen den enkelte er i. Vi er mennesker, ingen dager er like.

Nå skulle mannfolkene settes litt ekstra stas på med en blå Movember lunsj!

cup coffee
Licensed from: brux / yayimages.com

Jeg rakk dessverre ikke ta noen bilder av selve borddekkingen. Gjorde egentlig ingenting, det beste er at folk får mat i kroppen. Det ble rundstykker og pålegg i mange varianter. Denne dama tok seg glutenfritt rundstykke med egg og kaviar.

Det jeg derimot rakk å ta bilde av var den utrolig flotte kaken. Herlighet for et talent!

Nå skal det nevnes at farvene til kaken ser enda bedre ut i virkeligheten, lyset gjør at de ser noe annerledes ut. Denne kaken kan egentlig betraktes på flere måter. Man kan tenke på hvem den blå lunsjen er ment til, og hvor mange av de som opplever problemer med urinlekkasje. Eller man kan se på den som at han bokstavelig talt pisser på kreften! Fantastisk kunstverk.

Tenk at en kake kan bringe så mye glede, å det før folk hadde smakt på den!

Den var tilogmed blå innvendig.

Nå var jeg litt vimsete med telefonen, så ble ikke noe tydelig bilde, men du kan ane at det er blått inni også.

En ting er sikkert, folk koset seg, pratet og lo. Akkurat det samholdet en lunsj bringer med seg stiger tydelig til overflaten. Som dere sikkert vet er jeg frivillig på Vardesenteret, og har derfor en annen rolle enn hva man hadde som pasient. Men uansett hvilken rolle man har, så er slike øyeblikk gode. Med hånden på hjertet kan jeg si at slike gode minner er gull verd når man er syk.

Tusen takk til Vardesenteret som er med på å skape slike gode øyeblikk til pasientene. Jeg vil faktisk også oppfordre deg til å lage en blå lunsj sammen med noen du er glad i. Lag en koselig lunsj sammen med kompisen, bror, eller pappaen din.

Gode øyeblikk og minner skapes sammen!

Mvh

Mia

I anledning Movember minner jeg om laget vårt Blå Dynamitt! Vi blir veldig glad om du ønsker å stå sammen med oss, eller gi en liten støtte.

#vardesenter #kreftsaken #prostatakreft #blålunsj #movember #godeøyeblikk #godeminner #solidaritet #samhold 

Skuffet over WoW’s 11th Anniversary!

World of Warcraft fylte 11 år her om dagen. Tenk at det er så lenge siden vanilla wow, tenk at man har spilt i så mange år! Klar til å feire, klar til å få en liten gave fra godeste Blizzard. Åpnet mailen min inne i spillet, en flott gave med blått og hvitt papir. Klikket ivrig på for å åpne gaven, hva gjemte seg inni tro?Skuffelsen ble stor!

Ingen pet, ingen leke, ingenting håndfast. Alt som befant seg inni den firkanta blå og hvite pakken kunne brukes opp… Hva slags gave er det? Ser tilbake de flotte overraskelsene fra Blizzard tidligere år… De skulle ha fortsatt i det sporet, gitt folk en grunn til å logge inn.

WoW’s 4th Anniversary – Baby Blizzard Bear (pet)
WoW’s 5th Anniversary – Onyxian Whelpling (pet)

6 var det ingen gave. 7-9 fikk vi bare xp/rep buff.

WoW’s 10th Anniversary – Molten Corgi (pet). Pluss muligheten til å gjøre klassisk Molten Core, med mount drop Core hound chain.

Joda, vi fikk kanskje mer enn år 6-9. Men hva skjer med Blizzard, hvorfor kan de ikke denne ene gangen i året gi oss det lille ekstra? Vi skal jo feire for pokker! 

Årets gaver

Celebration wand – Murloc (5 charges)

Celebration wand – Gnoll (5 charges)


Inflatable Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker (5 charges). Ved bruk får du achievement, Did someone say…? som referer til den kjente trade chat spammen som bruker å forekomme.

Exquisite Costume Set: “Edwin VanCleef” (50 charges). Varer i en time, og forsvinner ikke om du dør.

Celebration Package, som alltid. Du kan bruke den uendelig med ganger helt til 30 november.

Siden de fikset toy box til Warlords of Dreanor, så skulle man tro årets gave ville involvere en leke. Men akk nei, der tok man feil. Får vell springe rundt å leke Hogger…

Hva synes du om årets gaver? 

Mvh

Mia

#worldofwarcraft #wow #anniversary #gaming #spill #nerd #mmorpg #mmo #onlinegaming #data #pc 

Mustaches!

Vi som ikke har mulighet til å anlegge bart kunne jo også tenke oss et bartebilde på facebook. Laget derfor 30 barter, tre forskjellige typer. 

Du vil trenge følgende utstyr:

Saks
Blyant
Kartong
Blomsterpinner
Limpistol (eller annet lim som klarer å holde pinnen på plass)

Anbefaler å lage en mal til bartene dine, så slipper du å tegne frihånd. Lag så mange barter du klarer.

Fikk litt vondt i fingrene av all klippingen!

Klipte ut alle bartene å limte de på blomsterpinnene.

Fant et glass slik at de har noe å stå i, de skal tross alt leveres til Vardesenteret slik at folk kan få seg den barten de ønsker.

Når man har tatt et bartebilde så kan man alltids bruke den som blomsterdekorasjon.

Bare jeg som føler meg litt important (som de sier på engelsk) når jeg får på meg en slik bart?

Lag gjerne deres egne barter i mange forskjellige farger. Ta flotte bartebilder og del både bilder og bart med kjente og kjære!

Mvh

Mia

PS: Minner om at alle er hjertelig velkommen til å stå sammen med oss i Blå Dynamitt!

#movember #diy #bart #blomsterpinnebart #movember2015 #solidaritet #bevisstgjøring #fbbart #mustaches

Brilleslangen meg?

Det er ikke så lenge siden jeg anskaffet meg linser, etter mye prøving av diverse typer ble jeg fornøyd til slutt. Hvor ironisk er det ikke at jeg kort tid etter fant et par briller på TGR med min styrke, minus 2,50? Brillene kostet forøvrig bare 40 kroner, så da var det vell innlysende at jeg bare måtte kjøpe dem.

Nå skulle det vise seg at å skaffe rimelige briller var et godt trekk akkurat nå. Blåfargen i håret farvet av bak ørene, brillene ser ikke ut! Men hva gjør det når de kostet 40 kroner? Da kan jeg lett kjøpe meg nye når jeg føler for det. Og ikke minst, de vanlige brillene mine er intakt uten blå flekker.

De ser ikke så aller verst ut heller må jeg si. Litt uvant med så markerte briller, men det gikk seg til. En annen ting er at de ikke dugger, siden det er ekte plastikk. Noe som er et kjent problem for de fleste brillebrukere nå på vinterstid.

Trenger du rimelige briller, så ta turen til TGR! 

Om du vet av flere plasser som har minus 2,50 briller rop ut! Virker som de fleste har pluss briller, eller bare til minus 1 og 2.

Mvh

Mia

#briller #brilleslange #rimeligeinnkjøp #rimelig #økonomisk #billigerbra #tgr #tigerbutikken #mote #billig