Det blir en lang og slitsom uke

Tenkte det kunne være lurt å si ifra litt i forkant, ærlighet varer lengst. Uken som kommer vil bli veldig stressende, har mye på tapeten. For vanlige folk er det kanskje ikke ekstreme mengder, men for et fatigue-befengt menneske er det mer enn nok. Blir utslitt bare ved tanken på hva som står oppført denne uken…  

Den siste tiden har jeg ikke fått publisert innlegg slik jeg ønsker, eller retter sagt slik jeg bruker til vanlig. Har vært alt for sliten, vond og støl, det har blitt mye sofa og lite annet. Tankeboksen har surret rundt livet og hvordan en eneste hendelse kan sette på så kraftige bremser. Hadde jeg hatt baller, så ville det føltes som livet ga meg et realt kick in the nuts for å si det på godt engelsk. Derfor har jeg rett og slett prioritert å fylle dagene med gode ting og hvile når man har vært kaputt. 

Emosjonelt stress gjør vondt i fatiguen
 

Emotional Stress Shows Heart Rending And Emotions
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Hvem skulle tro kalenderen kan være så full når man verken studerer eller jobber? Hadde det vært ting jeg gledet meg til ville det nok stilt seg litt annerledes.
 

Stress Calendar Means Pressured Tense And Anxious
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Mandag skal jeg til hånd og plastikkirurgisk med hånden, poliklinisk time. Spent på hva de egentlig finner ut.

Onsdag skal jeg på Åsgård (psykiatrisk sykehus), noe jeg skrev om i innlegget For å få hjelp må du først smelle hodet rett i kjellergulvet. De skal da legge fram alle de forskjellige gruppene som man kan velge iblant.

Fredag skal jeg tilbake på en individuell konsultasjon for å se om jeg passer i en gruppe eller trenger egen oppfølging. Kan vell mildt sagt si at jeg er veldig spent på hva de kommer fram til, å håper på å få noe individuelt egentlig.

I etterkant av timene og dagene imellom vil jeg benytte på gode ting (for å jevne ut) og til å ladde batteriene. Skal prøve å se om jeg får publisert noe, men det får bli som det bli. Helsa først sies det! 


Uken etter skal jeg skrive og øve på et foredrag som jeg er gledelig spent på å holde! Mer om det en annen gang. Bare litt fint å vite at man har noe å se fram til når denne stressuken er over. Gleder meg til å kunne senke skuldrene neste helg!

En allerede utslitt hilsen

Mia

#tilbaketillivet #helse #psykiskhelse #utredning #plastikkirurg #stress #utmattet #fatigue #tankeromlivet #åsgård #unn #ærlig #emosjoneltstress #personlig

Trakk lykkeloddet igjen – Kom ikke inn!

For de som ikke vet det hadde jeg søkt på Sosial arbeid (sosionom) deltid samlingsbasert. Grunnen var enkel, med fatigue ville jeg aldri kunne taklet 100% studie. Og ved å studere mest mulig på egenhånd kunne jeg få mer ro. Har blitt så sensitiv på lyder at selv tyggingen til min samboer skjærer i ørene til tider. Sansene går rett og slett bananas jo mer fatiguen kicker inn. I hverdagen er bakgrunsstøyet en faktor som gjør meg hurtigere sliten.
 

Composite image of student studying
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Det ironiske er at jeg kom inn på akkurat dette studiet året jeg ble syk, men valgte å takke nei. Det skulle jeg kanskje ikke ha gjort, men akkurat der og da var det andre ting som ble prioritert, eksempelvis brystkreften. På nyhetene før sommeren var det et intervju med ei fra universitetet, med et stort glis fortalte hun at de hadde reklamert for studier sørpå. Husker tanken slo meg, heldig som jeg er blir nok studiet fult, er ikke nordnorskkvote på det. Jeg hadde rett, og enda engang trakk jeg lykkeloddet i A4-livet.

Er nok ikke alene med å ikke komme inn på studier, men det slår meg at slikt skal ikke nevnes. Det har en merkelig form for tabu rundt seg å ikke komme inn på universitet/høyskole. Vet jo at karakterene mine ikke er de beste på grunn av fartshumper tidligere i livet, men de er gode nok til at man tok ett år på lærerskolen.

Bevisst men usikker rundt fatiguen
Hele veien har jeg i en bisetning sagt til folk -Ja, om hodet holder… Og det med god grunn, fatiguen tok seg kraftigere opp og ble svært usikker på om jeg ville takle å studere. Ville hodet mitt kunne tilegne seg ny kunnskap med fatiguen bak rattet, og ikke minst ville jeg komme meg ut av senga på de ekstra tunge dagene? Jeg blir påminnet om hvor dårlig hodet fungerer daglig, noe som forsterket usikkerheten. Det er tungt og ikke minst slitsomt å ikke huske, noe som dessverre går utover min samboer. 

Bearbeiding
Det er trist men samtidig en lettelse at man ikke kom inn på studier. Jeg var veldig klar for å endelig starte fremgangen i livet, få brikkene på plass. Ha muligheten til å få en god og solid jobb i et yrke jeg brenner for. Slik ble det ikke. Livsmatten min får seg enda et støkk, og spørsmålet snus til om det er noe poeng å sløse år bort på studier når man omsider blir frisk nok. Eller om jeg skal finne meg en jobb som er villig til å satse på noen som ikke kan yte 100%, men yter fult av det man har å gi. Eneste grunnen til at det er en lettelse, jeg slipper å tenke på om jeg klarer det eller ikke…valget ble tatt for meg.

Det er ikke bare fatiguen som stopper meg, men også andre helseplager som må jobbes med og utredes. Kanskje må året bli brukt ekstra til å komme meg opp i vekt og forhåpentlig vekket hånda til live igjen. Og om jeg skal sette et øverste ønske, rekonstruksjon av puppen!
Neste uke er kalenderen min full av legetimer og den slags, vet ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom uken uten å havne på sofa. Min samboer ser på meg når jeg står frustrert å hulker med almanakken i hånda. Han forsøker med noen trøstende ord, når du kan stå her over ei uke i forkant å gråte fordi kalenderen er så full, er det ikke da like greit at skolen får vente? 

Akkurat nå må jeg nok bruke litt tid på å bearbeide at jeg ikke kom inn, finne ut hvordan jeg skal få livet til å gå. For det er en sorg å ikke få gjort det man ønsker. Sårt å se alle de som går til noe, har en funksjon og nytte i samfunnet. Det er en frustrasjon at helsa ikke samarbeider, og noen ganger forbanner man cellegifta som ødela kroppen og toppen!  

Når bearbeidingen er over så kan jeg fokusere enda bedre på å komme meg tilbake til livet!

En skuffet hilsen

Mia
 

#utdanning #skole #universitet #lykkelodd #fatigue #bearbeiding #sorg #tilbaketillivet #personlig #livsmatte #a4livet #trist #lettelse #karriere #helse #skuffet #utredning

Når sykehuset er alt for overivrig

Vi hører ofte at det er lange køer ved sykehusene rundt om i landet, jeg fikk oppleve det hele motsatt. Plutselig dumpet et brev i postkassen med innkalling til operasjon…

Men hvilken?
 

busy surgery
Licensed from: vilevi / yayimages.com

I brevet var ingenting nevnt, kun at jeg skulle møte opp ren og pen klar til å kuttes i. De eneste tingene på min kropp per idag som kunne trengt å opereres er rekonstruksjon av bryst og mulig karpaltunnelsyndrom i hånda. Sistnevnte er jeg ikke utredet for enda. 
Operasjonen var oppført til 30 august, kjente stresset tok meg ekstra. Skal man virkelig opereres for noe man ikke vet hva er, burde det ikke stå i brevet? Klarte nesten ikke sove den natten, var for oppgiret og nervøs over å ikke vite. 

Operasjon FØR konsultasjon og undersøkelse
Tidlig på morgenkvisten tok jeg telefonen fatt å ringte avdelingen, i andre enden svarte ei hyggelig dame. Det var hånda som skulle kuttes og skjæres i, kunne ikke annet enn å småle litt, har jo ikke fått målt den hos nevrolog enda, vet jo ikke om det faktisk er noe galt der. Hun skulle se hva de hadde skrevet, jeg stoppet henne i setningen, de kan ikke ha skrevet noe for den eneste jeg har vært hos er fastlegen. Det stemte godt det, jeg hadde ikke snakket med en kjeft. Ja, du skal jo inn til en poliklinisk undersøkelse først. Kan si meg enig i det, høre mer riktig ut. Timen skulle visst være om kort tid, litt merkelig egentlig siden målingen først er i november. Men la gå, det får bli slik. Operasjonen ble ihvertfall strøket, godt er det. 

Tankespinn – Hva om?
Det ordnet seg for meg, men kom til å tenke litt på hva om… hva om jeg var et eldre menneske med respekt for alt av brev fra sykehuset. Hva om jeg var den gamle meg, som hadde angst for å ta kontakt på det viset, å derfor aldri ville ringt. Hva om man hadde møtt opp til en operasjon? Hadde de orden i sysakene å oppdaget feilen, eller ville en intetanende kirurg begitt seg ut på vill vandring i hånda? Og ikke minst hvor ofte skjer slike feil? Vi er mennesker, men sykehus har også et datasystem der alt registreres. Det bør ikke være mulig å bli innkalt til en operasjon man ikke vet om er nødvendig.

Det var en merkelig venteliste man slapp å stå på, sykehuset var kanskje litt for overivrig i vendingen. De kan ihvertfall ikke ha stort med kø på den avdelingen nå om dagen, tok jo en knapp uke fra man var hos fastlegen til man ble innkalt til operasjon!

En forfjamset hilsen

Mia

#helse #operasjon #systemsvikt #feil #innkalling #unn #venteliste #tilbaketillivet

Turen til söta bror ble ekstra søt

I hele sommer hadde vi egentlig planlagt å ta en biltur til selveste söta bror, men vi kom oss liksom aldri så langt. Ferien til min samboer er snart over, så det var nå eller aldri. Onsdag satte vi stø kurs rett mot Svenskegrensa. Skal nevnes at jeg tror vi bet over litt vell mye, eller jeg gjorde ihvertfall det. Fatigue og en lang biltur går IKKE godt ilag. Det er mange år siden jeg sist var i Abisko, kan greit si at man helt hadde glemt hvordan det så ut der.

Første stopp

Som et barn i lykkeland hoppet vi imellom hyllene, så mye SNOP!

På en slik tur er man stort sett ute etter noe nytt, eventuelt djevelsk billig!

Billig:
900 gram ostepop for 40 kroner
Nytt: Ostepop med chili

Men det var ikke snopet som dominerte butikken…

Et hav av brus

Og til min samboers store glede, energidrikk!

Ikke minst hadde de rikelig med Capri-sun

Det var tilbud, fire esker for 99 kroner (én drikk koster 12 kroner på den lokale butikken hjemme i fedrelandet). Visste jo at alle der hjemme elsker Capri-Sun å kjøpte derfor fire esker med forskjellig smak. Skal bli artig å se krigen når det skal fordeles på tre husholdninger.

Fangsten

Som vist på bildet ble det mest brus og energidrikk, pluss capri-sun til familien. Hadde noen bestillinger fra folket hjemme som nå skulle handles på den nærmeste butikken. Skuffelsen ble stor…

Advarsel, nesten tom butikk

Kan si det slik at folk sprang ikke akkurat ned dørene på den butikken. Mange av hyllene var så godt som tom for varer, det var umerket og uryddig. En butikk jeg ikke engang kommer til å lukte på neste gang man drar dit. Der røk også en del av bestillingen fra folket hjemme, for her fant man jaggu ikke stort.

En koselig lite butikk


På vei til Abisko hadde vi sett denne koselige lille butikken ved riksgrensen, bestemte oss for å kjøre tilbake dit å se om man fant noe å bite i. Det havnet litt småtteri i kurven, blant annet en forfriskende…

Piggelin is!

Med skyfrihimmel og godt over 20 grader måtte nesten en is nytes før vi kjørte videre. Vi norrbaggar har jo begynt å bli litt værsyk, så her var det bare å sope til seg ekstra. Det var faktisk godt vær hjemme også, men ikke så flott som her!

Tilbake til Norge

Kroppen var ganske sliten, vond og støl, så ble litt flere pauser på turen tilbake. Jeg har alltid vært vant til mange timer i bil, er jo slik vi ferierte i min barndom. Men med fatigue og plagene som følger med så funker det bare ikke…  Det teite med fatigue er at søvn ikke hjelper, så var lite vits å forsøke på slikt bare for å ødelegge nattesøvnen i tillegg. 

Vil også være en vindmølle

Turen tok HELE dagen, men den var verd det! Det ble en kjempefin tur sammen med min kjære, tross noen tårer på halvveien over ødelagt kropp som angret på at den satte seg i bilen. Har i det minste dratt en plass, selv om det ikke var til en varm sandstrand i ei uke. 

En fornøyd hilsen

Mia

#sötabror #sverige #godisfabrikken #norge #biltur #vindmølle #snop #handletur #rimeliginnkjøp #gaver #reise #fatigue #hverdag #sommer #ferie

Matprat på sykehuset

Da var tiden for ny oppfølging hos Klinisk Ernæringsfysiolog, er så utrolig takknemlig for at de følger så tett. Samtidig føler man seg jo litt dum når det står stille, eller går tilbake. Liker ærlighet, å tror man gagner best å være så ærlig som mulig når det gjelder egen helse. 
 

Weighing scales with fruits
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Før timen tok jeg turen til flotteste Vardesenteret, gjør godt med litt skravling før man skal ta på seg en mer alvorlig tone. Har verdens beste Kliniske Ernæringsfysiolog som ser meg som menneske og ikke bare kalorier. Dønn ærlig fortalte jeg henne at jeg beklageligvis hadde ramlet ned til 37,3 kg en periode…spilte Pokemon Go forstår du, så var ikke så mye hjemme. Vi begge lo godt, ja slikt skjer. Det var ikke store aktiviteten, men stor nok til at min vekt dalte. I samme pust fortalte jeg at på grunn av at den dalende vekten fant ut det var høvelig å ha noe å knaske på i bilen, eksempelvis nøtter. På den måten har jeg faktisk klart å komme opp til 38,3 kg! 

Det har seg slik at vekten min ligger å vipper på midten, den står enten i ro eller kryper sakte opp. Da vil selv den minste aktivitet, som å traske en time rundt i sentrum gjøre nok til at den daler nedover. Enkelt og greit den gode gamle, man bruker det man tar inn. Hvordan øke vekten fremover

  • Skal fortsette å forsøke å få i meg 1/2 næringsdrikk (ca 150 kcal) på kvelden, noe jeg innrømte hadde falt bort siden vi har vært mye ute på farten. Når hverdagen faller mer på plass kommer nok den også tilbake. Håpet er å kunne øke til en hel næringsdrikk på kveldene. Dette er i tillegg til den næringsdrikken jeg tar på morgenkvisten.

  • Går fra 2 til 3 SS Fresubin 5 kcal shot ( ca 150 kcal), egentlig fordi jeg hadde glemt antallet og faktisk tatt 3 SS allerede. Det er rett og slett fett med et hint av sitron jeg slurper i meg.

  • Flinkere til å tilsette rapsolje i rømme ol. Må gjøre det med engang, ellers glemmer jeg det bare. Slik går det når man er et surrehode.


Synes det har gått ganske sakte fremover, er avhengig av å få vekta opp for min egen helse, men også for å kunne få rekonstruksjon (fant jeg ut for en stund siden). Hun skulle rådhøre seg med en kollega og kontakte onkologen for å få hans input. Neste oppfølging blir etter jeg har hatt kontroll på kreft poliklinikken. Da får jeg snakket med onkologen også for å se hva han mener og tenker om saken.

Har spist mye mannskit den siste tiden, svaret hennes var gull -Du gjør så rett! Noen ganger kommer det ikke an på hva du spiser, men at du spiser. Det ble egentlig nevnt sist også, men fint å høre det flere ganger. Føler jeg bare propper i meg usunn søppelmat, men bør kanskje heller fokusere på at jeg faktisk får i meg mat. Hun la til, men det er også viktig å få i seg alle næringsstoffene man trenger, da er jo nøtter som du liker så godt veldig fint.

Nå blir det snart en herlig omelett med ekstra ost og skinke, pluss tomatbønner!

En søppelmatknaskende hilsen

Mia

#kliniskernæring #ernæring #fresubrin #nutridrink #næringsdrikk #undervekt #vektproblem #oppivekt #matprat #helse #oppfølging #søppelmat #junkfood #tilbaketillivet

Livet gjennom lupen

Vi har ikke vært beriket med den beste sommeren i år, men noe har det da vært. Slik er det også med oss mennesker og livet. Om vi bare ser med lupe, så kanskje vi ser hvor heldige vi egentlig er.


Slik som denne staselige karen, han hadde ikke tid til å avbryte dagens vask bare fordi jeg var der med telefonen

Noen ganger bør vi lete, granske, søke og se etter det vakre som har gjemt seg i og rundt oss


Det hender kanskje at du føler deg liten, stygg at du ikke strekker til. Tenk deg om, er du virkelig det?

DU er vakker!

Noen ganger trenger vi å se med lupe på både sommeren og oss selvLivet er ikke alltid en dans på roser, men selv torner kan gi vakker lærdom

En blomstrende hilsen

Mia

#livet #tankeromlivet #blomster #sommer #duervakker #gjennomlupen #personlig

Lekkert og diskret – Team Valor og Instinct smykke

For en tid siden bestilte jeg noen smykker fra selveste ebay, direkte fra Kina. Tenkte det kunne være fint med noe lite og diskret som viste hvilket lag man tilhører. Og siden de ikke kostet allverden bestilte jeg til to venner av oss i samme slengen. De er ikke på samme lag, men hei, det har ingenting å si.

Ble gledelig overasket når det kom i posten, så lekkert! Har aldri de største forventningene når jeg bestiller fra ebay, ble gledelig overasket. Ikke dumt at lagfargen matcher håret. Kanskje det skal bli mitt nye grunnlag når folk spør hvorfor man valgte gitt lag? Favorittfarge ser jo ut til å være argument nummer en til tider, da må jo hårfarge være innafor. Bare en liten spøk folkens, rolig nå.

Har kun bilde av Instinct sitt smykke fra ebay, men må si de ser bedre ut i virkeligheten. Bildene fra ebay får smykkene til å se helt flat ut og kjedelig ut. I virkeligheten har de det samme buede glass som min. Må nevnes, frøken Instinct ble meget vakker med smykket om halsen! Vi kan greit si hun har valgt et lag som kler henne. 


Bestilte i samme slengen to buttons, men de ble jeg skuffet over. For det første var de alt for stor, for det andre er de dårlig satt sammen og rikkelaktig. Den ene falt ifra hverandre, men litt lim skal nok fikse den saken. For det tredje, fargen og printet var meget dårlig. Kunne funket om den var liten/normal størrelse.Hvordan er interessen for en konkurranse der du kan vinne noe stæsj med din Team logo på? Kom gjerne med forslag til hva du kunne tenkt deg å vinne!

En Pokemon Go hilsen

Trener Mia

#pokemonGo #teamvalor #teaminstinct #smykke #logo #lag #gaming #spill #pokemon #button #rimeligeinnkjøp #konkurranse #mote 

Hvordan unngå svette pupper?

De aller fleste kvinner har en eller annen gang opplevd svette pupper. Det blir klamt og ekkelt, hud mot hud i varmen. Trodde egentlig dette var en problemstilling som ble borte idet puppen ble kappet av, så feil kan man ta. Mangler man pupper kan man velge å bruke protese, men det har seg slik at plastpupper gjerne blir ekstra klam i varmen. Om du trodde svette pupper var ille, vent til du har prøvd dette. Når jeg beveger meg kjenner jeg protesen klistre seg mot huden, løsne, klistre seg, løsne. Det lille stykket stoff som befinner seg imellom utgjør ingen forskjell… 

 

Breast
Licensed from: adamr / yayimages.com

Skulle tro jeg ikke ville kjenne noe når jeg mangler følelse, men på et merkelig vis gjør man det. Tror det har noe med tyngden eller presset mot området å gjøre. Har absolutt null følelse om noen stryker over, men kjenner press. Har jo ikke nerveskader på musklene innvendig for å si det slik. I tillegg har jeg skalleprotese på den friske, føler den svette klistringen ekstra godt der.Nå har vi ikke akkurat blitt beært for mange varme sommerdager her nord, men noen har det blitt. Optimisten i meg håper stadig sommeren kan gi oss noen få solskinnsdager til før sola takker for seg og vinteren setter inn (vurderer å bruke de som lommevarmer på vinterstid). Det blir ofte puppeløst behag når sola står høyt på himmelen å skuer over oss. Hei sol, jeg ønsker ingen svett og klam plastpupp idag takk! Men må si det hadde vært fint å kunne pynte seg med pupper når været er på godsiden.

Til deg som kanskje aldri har møtt meg, om jeg ser skeiv ut så ligger puppen(e) i skapet!

Kanskje skulle jeg fortsatt på ideen fra ifjor? Ikke glem støtten til den friske puppen! Men da hadde jeg ikke skalleprotese på den friske… ideen var god da!

Er du også ei plastpupp-dame, har du kanskje noen gode tips til en plastpupp-amatør? 

En plastic fantastic hilsen

Mia

#plastpupp #protese #puppeløs #brystkreft #mastektomi #helse #personlig #sommer #sol #svettepupper #enpupp #brystprotese #personlig

Dovendyr av ei hand

Omdøper herved hånden min til Tornerose, den sov når jeg våknet på fredag, og den sover enda. Trodde det bare var typisk handa har dovna når man sov, rist den våken. Neida, den våknet aldri… Har en liten aning om at John Blund og Ole Lukkøye snublet og veltet sovestøvbøtte over hånden min. Får man erstatning for slikt?

Dro til fastlegen idag for min rutinemessige blodprøve for å sjekke om man har kommet over kneika med D vitamin mangel. I samme slengen fikk man spurt hva greia er med handa som enda ligger å dvaler.

 

Woman with hand pain
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Etter litt tøying og bøying forklarte han det det kunne dreie seg om Karpaltunnelsyndrom. Trenger egentlig ikke flere helseplager på pallen, er nok der nå. Hos meg er det mest øversiden av hånden inn mot tommelen som sover, opp langs siden av tommelen. Fingrene sover kun til nederste ledd, altså ikke helt ut til fingertuppen. Virker som et mildt tilfelle i forhold til hvordan det kunne ha vært. Får håpe det forblir slik eller forsvinner helt!

Merket med blått er den delen av hånda som sover

Karpaltunnelsyndrom
Kort fortalt, gjennom karpatunnel går det sener, blodårer og nerver. Den største nerven er nervus medianus. Når det av ulike årsaker blir trangt i karpaltunellen kommer nervus medianus i klem, og symptomer kan fremstå i nervens funksjonsområde dvs. hånd og fingre. Som oftest er årsaken betennelses reaksjoner som medfører veskedannelse (f.eks. senebetennelse eller leddgikt). Men ofte finnes ingen forklaring.

Han henviste meg til nevrolog, så får vi se hva de finner ut. Litt ironisk at man slapp unna det meste av nevropati under cellegiften for nå å sitte med en halvt sovende hånd.Trenger egentlig ikke flere helseplager på pallen, er nok der nå. Har et håp om at det IKKE dreier seg om karpatunelsyndrom, men noe som kan fikses på enklest mulig måte… eller at den faktisk er sprell våken en vakker dag. Misstenker genetikk siden mamma har vært operert for samme greia.

En slepphendt hilsen

Mia

#karpaltunelsyndrom #hånd #hand #helse #tilbaketillivet #doven  #sovendehand #bortdovnet  

En perfekt måte å avlede dumme tanker (foto)

På torsdag var det 2 år siden jeg fikk telefon med brystkreftdiagnosen. Den tid er forbi men dagen er et vondt minne som bringer fram dype følelser. Av en eller annen grunn var det ikke så ille i fjor, mulig fordi fortvilelsen rundt senskader som ikke vil forsvinne er større og mer fremtredende nå. Valgte å dra bort fra byen, avlede hodet i vakre omgivelser og godt selskap på hytta til noen slektninger. Min samboer hadde aldri vært med til verken Lenangsøyra eller Nord-Lenangen, så det var jaggu på tide! Ekstra bonus, de hadde fått seg en liten valp. Finnes det noe bedre enn valpekos?

Hytta til mine slektninger, en vakker og fredelig plass

Lille søte valpen

Kjempesøt og snill valp som fikk leke litt rundt med Jesper. Obersten Lenny holdt seg helst innomhus der han kunne være helt i fred. 

Litt pause må man ha

Boff, Jesper lek mer med meg!

Katta, han syns det er mer fredelig på bordet


Pølsegryte inne og kokt fisk ute, her kunne man velge og vrake!

Bålkaffe 

Rampene ble gode kompiser

Trøtt i trynet

Såret til Jesper begynte å blø, så da var det på med potesokk

Selfie med den kjekkeste hunden som fins 

Det var ikke bare katt og bikkjer 
Hilste på noen sauer…

Og noen kyr på Lenangsøyra

Utover kvelden var vi omsider på vei hjem med nest siste ferge

Litt ekkelt at lokalavisen dagen etter hadde overskriften, Fergekai kollapset: Den bare ramla i havet! Jaja, da fikk jeg knipset ett av de siste bildene av den kaia, RIP fergekai <3

Når vi kom inn døra hjemme kollapset vi begge i hver vår sofa, kjempesliten! Det var en utrolig flott dag med godt selskap, nydelige omgivelser og herlig valpekos. Kunne nok ikke funnet en bedre måte å avlede dumme tanker.

En fornøyd hilsen

Mia

#valp #hund #valpekos #årsdag #avledning #foto #dummetanker #brystkreft #lenangen #lyngen #lenangsøyra #nordlenangen #kildentiletrikereliv #fergekai #svensby #markering #diagnose #tilbaketillivet