hits

Clicker Heroes - Spillet du bare må ha!

Hvem skulle tro at noe så enkelt kan være så avhengighetsskapende. Og det er GRATIS! Så her er det bare å hive seg rundt med klikkingen!Clicker Heroes, screenshot.
 
Hva går egentlig spillet ut på? Det ligger i navnet, du skal klikke på monstrene og komme deg til så høy level som mulig. Underveis kjøper du helter, som du oppgraderer slik at de blir sterkere. Penger får du fra monstrene du dreper. Enkelte helter har spesielle ferdigheter de kan gjøre, disse kan du ikke bruke for ofte. Anbefaler derfor at du sparer slikt til bossene, eller rett før du logger av. Det er en ny boss hver femte level.

Glemte jeg å nevne at spillet dreper monster automatisk når du er offline? Du genererer derfor penger hele tiden, etter en lang dag så har du noen oppsparte kroner å bruke til oppgradering av heltene dine. 

Om du har steam anbefaler jeg å bruke det. Når jeg undersøkte nærmere oppdaget jeg at du faktisk kan spille dette i nettleseren på facebook, eller direkte på deres offisielle side. Se nederst på siden for direkte link. Jeg vet ikke hvordan det fungerer i nettleseren når det gjelder å generere penger når du er offline. Muligens må du mer aktivt lagre spillet. Du får bare prøve deg fram. Gi meg gjerne tilbakemelding på akkurat det.

Sett igang å klikk!

Spill via Steam

Spill via den offisielle siden deres.

Spill via facebook


Mvh

Mia 

#gaming #spill #data #pc #clickerheroes #spillanmeldelse #indiegames

4 kommentarer

Tone

29.05.2015 kl.15:20

Ahh, må prøves. Tusen takk for tips. Jeg er litt spileavhengig.... (kan man være LITT avhengig?). Nå kan candi crush soda få hvile en stund... :)

Mia - Alt annet enn A4

29.05.2015 kl.20:30

Tone: Er fullt lov å være litt avhengig :) Jeg liker å koble av med spill, tenker det er litt sunt å bare la hodet slippe å tenke for mye på hverdagens fjas og mas til tider :)

Cool Math

19.09.2017 kl.11:59

I have been playing clicker heroes game online here http://www.coolmathgameskids.com/games/clicker-heroes/

Mia - Alt annet enn A4

19.09.2017 kl.13:47

Cool Math: Clicker heroes is also on steam :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

32, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv