Movember!

Da har startskuddet gått for Movember! Håper man får se mange fjonge barter utover måneden.

Årets fokus er retter mot forskning på prostatakreft. En av åtte menn vil før fylte 75 år utvikle prostatakreft. Det som er skummelt med denne kreftformen er at prostatakreft i de fleste tilfeller ikke har noen symptomer, ikke før den sprer seg videre kan urinrelaterte symptomer forekomme. En snikende djevel! Les mer om prostatakreft her.

Jeg anbefaler alle å gå inn på følgende link og stemme på den beste barten, eller bare legge igjen et bidrag! Movember! Jeg har ikke noen favorittbart som er registrert på siden enda, så avventer litt med bidraget. Måneden har jo akkurat begynt, så kan komme mange fjonge barter utover.

Forsøkte å finne godeste Ernst der, men fant han ikke. Roper ut til damene på vardesenteret, eller han selv. Overtal han til å registrere seg, slik at jeg kan gi bidrag til barten hans! Les mer om Ernst flotte blåe bart på iTromsø, tøft gjort!


Laget meg en liten bart til ære for gutta!

Kom igjen damer og menn, la oss lage lit blest rundt Movember! La oss bråke litt i kulissene slik at de kan få samlet inn en klekkelig sum til forskning i løpe av måneden. 

 Mvh

Mia 

#movember #bart #kreft #kreftforskning #prostatakreft 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits