Movember!

Da har startskuddet gått for Movember! Håper man får se mange fjonge barter utover måneden.

Årets fokus er retter mot forskning på prostatakreft. En av åtte menn vil før fylte 75 år utvikle prostatakreft. Det som er skummelt med denne kreftformen er at prostatakreft i de fleste tilfeller ikke har noen symptomer, ikke før den sprer seg videre kan urinrelaterte symptomer forekomme. En snikende djevel! Les mer om prostatakreft her.

Jeg anbefaler alle å gå inn på følgende link og stemme på den beste barten, eller bare legge igjen et bidrag! Movember! Jeg har ikke noen favorittbart som er registrert på siden enda, så avventer litt med bidraget. Måneden har jo akkurat begynt, så kan komme mange fjonge barter utover.

Forsøkte å finne godeste Ernst der, men fant han ikke. Roper ut til damene på vardesenteret, eller han selv. Overtal han til å registrere seg, slik at jeg kan gi bidrag til barten hans! Les mer om Ernst flotte blåe bart på iTromsø, tøft gjort!


Laget meg en liten bart til ære for gutta!

Kom igjen damer og menn, la oss lage lit blest rundt Movember! La oss bråke litt i kulissene slik at de kan få samlet inn en klekkelig sum til forskning i løpe av måneden. 

 Mvh

Mia 

#movember #bart #kreft #kreftforskning #prostatakreft 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg