Det finnes en løsning, svett hjelp!

For noen dager siden kom en artikkel ut på VG angående hyperhidrose, overdreven svetting. Har tidligere skrevet om mitt problem rundt det, å en hyggelig journalist fant tak i bloggen min. Hun lurte på om jeg kunne tenke meg å stille til intervju, selvfølgelig kunne jeg det! Som nevnt elsker jeg å bryte ned tabu, og hvorfor skal man ikke kunne snakke åpent om kroppens funksjoner? 

 


 

 


Visste fra før at mange hadde samme problem, og at flere slet med å få riktig behandling. Titt og ofte er det en eller annen som sender meg en mail etter å ha lest innleggene på bloggen. Etter artikkelen i VG eksploderte innboksen min både på FB og epost! Det gjør meg trist at så mange plages, men ikke får den nødvendige hjelpen. Vi bor i Norge, vi skryter av helsevesenet… Å enda går så mange rundt å enten lever med problemet eller tømmer pengeboka for å få behandlingen privat.

Vit at det finnes en behandling, vit at du kan få det dekt offentlig! Og ikke minst, vit at hverdagen kan bli så mye bedre. Du skal slippe å gjemme deg, slippe å måtte kle deg i alt for store klær bare for å skjule et problem som kan gjøres noe med

VG+ Artikkel

Tidligere blogg innlegg:
Aldri mer svette armhuler!
Botox trenger ikke være forfengelig
Håper dette blir mer vanlig

Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle lure på noe, svarer så godt jeg kan

En svettfri hilsen

Mia

#botox #svetting #hyperhidrose #ingenmeresvette #personlig #helse #øktsvetting #motsvette #aldrimersvett

19 kommentarer

Siste innlegg