Heklet fokus på brystkreft (oppskrifter og tips til gode ideer)

Oktober og rosa sløyfe begynner i morgen, og vi retter fokuset mot frontpartiet, også kjent som puppene. For at dere skal kunne få lengst mulig tid til å svinge heklenåla legges dette innlegget ut først av alt som måtte omhandle rosa sløyfe. Det er mange måter å skape bevissthet rundt brystkreft, håndarbeid er en av dem. Du kan vise det ferdige produktet til kjentfolk, eller kanskje foretrekker du at samtalen kommer naturlig når folk spør hva i all verden du sitter å hekler på. Å kunne prate åpent om brystkreft er en ideell måte å skape bevissthet til både damer og menn der ute. Ikke glem å be de støtte rosa sløyfe i samme slengen, vi trenger mer forskning! 

Klikk på bildene for å komme til oppskriften

Heklet Rosa sløyfe sjal

Fikk ikke brukt sjalet så mye ifjor siden det ble ferdig mot slutten av oktober, men i år skal det fram! Kan også lages som skjerf med sløyfene ‘andre veien’

Heklet Rosa sløyfe (oppskrift) og den tredje brystvorten (tips til en god idé)
Du finner oppskrift på sløyfene ved å klikke på bildet, bruk de som dekorasjon eller lag de til en pin. Anbefaler å avstive dem om de skal brukes som pin. Brystvorten kan jeg ikke gi mønster på, men det er lov å prøve seg fram på egen hånd.

Heklet meg nye pupper (tips til en god idé)


Siden jeg mangler pupp var ikke valget vanskelig når jeg oppdaget denne oppskriften i boken hekling for menn. Monterte på ei rosa sløyfe for å pynte den litt. En av disse puppene ble gitt bort til en heldig vinner i fjor etter en konkurranse på bloggen, ei flott dame klarte å gjette riktig total sum innsamlet iløpet av rosa sløyfe.

Skriv gjerne til meg om du vurderer å hekle noen av disse iløpet av oktober

En rosa hilsen

Mia

Se hvordan du kan støtte rosa sløyfe

#brystkreft #rosasløyfe #bevisstgjøring #helse #forskning #arveligbrystkreft #hekling #håndarbeid #hobby #oppskrift #mønster #kreftsaken 

9 kommentarer

Siste innlegg