Hvem vant puppen, og hvor mye skrapte man sammen til rosa sløyfe?

Da er totalsummen av det vi har klart å skrape sammen endelig blitt telt opp og overført til riktig konto. Min kjære samboer og mamma har vært til god hjelp med å selge på deres arbeidsplass, og ikke minst har de stilt opp som stand kompanjonger i løpet av måneden. Uten dem hadde jeg aldri fått dette til å gå rundt! Litt av tanken under rosa sløyfe var også å bruke tiden sammen med noen man er glad i, det skal være sikkert at jeg fikk gjort. Uendelig takknemlig og glad for at jeg har en så flott familie som hjelper til.

For å ha det litt gøy på slutten hadde jeg en liten konkurranse gående, der man kunne gjette sluttsummen fra både salg av rosa sløyfe produkter og innsamling på nett. Det var ganske varierende gjetting, noen var langt fra det jeg vil kunne oppdrive alene med to kompanjonger. Det ser kanskje ut som man har sprunget rumpen av seg, men sannheten er at jeg ikke har gjort så veldig mye. Fire stands, å salg fra en liten pose er det vi har prestert å gjøre. Summen ligger derfor deretter, men litt ble det.

Hvem vant puppen?

Evelyn Sliper er den heldige vinneren av hekla-puppen med rosa sløyfe! Hun gjettet 20 000,- blank å var dermed nærmest totalsummen. Jeg sender deg en mail slik at jeg kan få sendt puppen i posten.

Tusen takk til dere andre for god deltakelse, artig med litt konkurranser. Litt gøy at så mange av dere hadde enda høyere summer i tankene. Kanskje til neste år?

Hva ble summen til rosa sløyfe?

*Trommevirvel*

Fra innsamlingen på Kreftforeningens nettsider, Pink is the new black ble det 3150,- Tusen takk til alle som bidro via internett!

Fra salg av rosa sløyfe produkter ble det en totalsum på….. 22 109,-  Tusen takk til alle de snille og gode menneskene som har kjøpt en sløyfe, bilskrape, nøkkelring eller annet. Det var en utrolig flott opplevelse å kunne få prate med dere når man stod på stand.

TOTALT INNSAMLET: 25 259,-

Lykkelig og fornøyd med summen vi klarte å samle inn. Enda en gang tusen takk til min kjære Sigurd og mamma for at dere hjalp meg i hele oktober! <3

Mvh

Mia

#rosasloyfe #rosasløyfe #innsamling #vinnerener #konkurranse #engasjement #familie #forskning #brystkreft

6 kommentarer

Siste innlegg