Tante Hjelpepose, artikkel i nyeste utgave av Unge Krefter


For dere som ikke har hørt om Hjelpeposen før, så er det en idé jeg fikk etter kreftbehandlingen var over. Jeg ønsket at alle skulle få noe til å hjelpe dem igjennom behandlingen, for eksempel tannkrem uten såpe, fuktighetskrem, men også noe underholdning til lange dager på sykehuset.

Fikk ikke så mye informasjon om at det eksisterte en forening for oss unge kreftrammede, det er ingen hemmelighet at de fleste var godt voksen. De på Vardesenteret fortalte meg om Ung Kreft, eller Ungdomsgruppen i Kreftforeningen som de het da. Jeg meldte meg tidlig inn, men klarte ikke å delta så mye under selve behandlingen.

Etter jeg startet med Hjelpeposen tok det ikke lange tiden før de tilbydde seg å hjelpe med prosjektet, lykken hos meg var stor! Tenk å kunne få gi informasjon om noe så flott, på en så fin måte. Det er noe helt annet å få en gjenstand, noe som viser vi bryr oss, enn å bare høre om det tilfeldig i forbifarten.

Tusen takk for at dere ønsket å belyse prosjektet!

En gledelig hilsen

Mia

Her kan du lese mer om Hjelpeposen til ungdommer fra Ung Kreft
Og her kan du lese mer om hjelpeposen, og hva man har fått fra de forskjellige
Prosjektet har også egen nettside, hjelpeposen.no

#hjelpeposen #kreftbehandling #ungekrefter #ungkreft #informasjon #omtanke #medmenneskelighet #cellegift #stråling #helse

6 kommentarer

Siste innlegg