Hvilepuls på Vardesenteret

Tok turen innom Vardesenteret slik jeg vanligvis gjør på tirsdager. Det var folksomt i rommet, de nye lokalene fikk virkelig vist seg fra sin glansside. Plutselig kom enda en gladnyhet, Vardesenteret skulle få en top of the line massasjestol. Så for meg en slik klumpete stressless aktig stol som man gjerne har sett på butikker rundt om. Den var over all forventning!Utrolig behagelig å sitte i, veldig stødig oppbygget på sidene. Når den slås på måler den høyden din automatisk slik at massasjen skal treffe perfekt. Leggmassasjen på krakken kan også justeres slik at både kortskankinger som meg, og langemenn kan bruke samme stolen. Tanken bak er å fokusere på den anbefalte 15 minutters powernap, samtidig som man får herlig og avslappende massasje.

Men det er ikke alt!


Den har 24 ferdige programmer for å hjelpe deg å slappe av. Man kan velge standarden med powernap, der en behagelig stemme vil guide deg i søvn. Eller finne en som er spesielt egnet for akkurat deg, her er det virkelig noe for de fleste. Alt fra stressmestring, røykeslutt, livsglede til egne programmer for de som har tinnitus. Når programmet er ferdig blir stolen værende i liggende posisjon, straks du er klar til å våkne trykker du på stopp knappen og stolen røyser seg opp igjen.

Fikk sett hvordan den funker og prøvd litt, får ta et helt program neste gang jeg er der. Var så sliten at jeg var redd man ikke ville klare å våkne etterpå, så fant ut det var best å vente. Kan tro den vil være god for musklene mine som fatiguen har herjet vilt med!

Anbefaler alle berørte av kreft å ta turen innom Vardesenteret i Tromsø, spesielt nå i de nye flotte lokalene. For det skal du vite, alle rundt er også berørt, ikke bare den som er syk. Er den du har nær å får stråling, cellegift eller kanskje på operasjonsbordet. Ta turen ned for en kaffe, eller legg deg i stolen på hvilerommet. Vi er så utrolig heldig som har en trygg, god og varm plass som Vardesenteret
Har du prøvd en massasjestol av denne sorten?En mindful hilsen

Mia#vardesenteret #unn #kreft #pasient #pårørende #massasje #mindfulness #meditasjon #avslapping #massasjestol #fatigue #helse #hverdag #kreftrelatert

14 kommentarer

Aylar Von Kuklinski

31.05.2017 kl.17:30

Ah, en sånn stol virker det nesten som alle burde hatt utifra det du skriver her nå! Men, så er det vel ikke alle som har plass, pluss at en slik stol sikkert koster en del penger også, som med det meste annet her i verden.

Har faktisk aldri prøvd en massasjestol i hele tatt enda, jeg! :-)

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.17:32

Aylar Von Kuklinski: Ja,denne er virkelig en ordentlig stol! Prislappen er ikke noe hvermannsen tar seg råd til for å si det slik. Veldig godt da at så mange får bruke stolen :)

Elevele

31.05.2017 kl.18:34

Hørtes veldig avslappende ut :D Jeg har aldri prøvd slike, men hadde sikkert vært litt greit ;)

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.19:22

Elevele: Den var kjempe behagelig, gleder meg til å få prøvd et 15 minutters program :D

dvergpinschere i mitt hjerte

31.05.2017 kl.18:36

Så herlig! ja jeg har prøvd sånne..og det er deilig..men jeg blir ødelagt etterpå..har så mye utbukninger i rygg og nakke, så de hovner opp ved massasje..så det kan jeg ikke ha lengre..men så herlig for dere som trenger det!! tommel opp!

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.19:23

dvergpinschere i mitt hjerte: Offda! En del av pakken med denne er at de kan kontakte fysioterapauter for å høre om den enkelte kan bruke stolen om de har diverse plager. DET tror jeg kan være en stor fordel!

Thea Mariel

31.05.2017 kl.19:02

nei aldri, dessverre!

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.19:23

Thea Mariel: En dag, så kanskje :)

frodith

31.05.2017 kl.20:14

Ja, har prøvd en gang, jeg synes det vibrerte så voldsomt så jeg bare lo :-D Kanskje du kunne fått en sånn hjem? -) Det hadde vært noe? :-)

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.20:22

frodith: Han sa de gamle modellene hadde vibrering, så lo han å sa det hjelper jo like mye som en mobil. Denne knar ordentlig, som om noen stod med hendene, bare at du ikke ligger på mage. Hihi, hadde nok ikke hatt plass til en slik hjemme, men det hadde vært kos :D

spisogspar

31.05.2017 kl.21:04

Har ikke prøvd en sånn stol, men så veldig behagelig ut <3 Så flott lokalet var! :)) Ha en flott kveld <3

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.21:05

spisogspar: Ja, har blitt kjempefint der <3 Ha en fin kveld du også :)

Janne

31.05.2017 kl.23:19

åå så deilig da<3

Mia - Alt annet enn A4

31.05.2017 kl.23:29

Janne: Ja, virkelig! Den knar godt :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits