Hemmelige Påskehare fra Reddit Snacks Exchange

I begynnelsen av mars meldte jeg meg på Reddit gift exchange, nærmere bestemt snacks exhange. Det fungerer ganske enkelt, du skal sende gave til en helt tifeldig person, og en annen sender til deg. Om du kjenner til secret Santa, så vet du hvordan det fungerer.

Omsider mottok jeg pakken i posten fra min hemmelige påskehare. Ja, for nissen har vell ferie nå? Herlighet hvor mye snadder! Her i huset trenger vi ikke å handle til påske! I følge pakkelappen så er det en kjernekar i USA som har sendt alt snopet.

Klarte ikke å holde all herligheten i armene! Tenk hvor artig det skal bli å smaskprøve alt dette? Glede!

 

Åh, shit... jeg kommer til å få vondt i magen....


Kjenner ikke mennesket som sendte alt snopet, men en gigantisk tusen takk kjære hemmelige påskehare!Hot Tamales er en av mine favoritter, men de er dyr her i byen. Fikk en stor pose hos min gode påskehare. MmmMmm...her skal det spilles og smaksprøves i hele påsken.

Hvem sendte jeg til?

Kan nok ikke avsløre det ekte navnet, det ville vært slemt. Kan si såpass at det sitter en kar i USA, nærmere bestemt Ohio å knasker tørrfisk. Etter å ha mottatt snopet fra min påskehare føler man seg litt vell kjip... vi forsøkte å holde oss innenfor pengegrensen som Reddit hadde satt, å oversteg den med glans faktisk. Muligens litt dyrere her i Norge enn USA?Han ønsket seg snacks som ikke var vanlig i USA, og hadde surt snop som nummer en på listen. Vi forsøkte å finne noen typisk norske greier. Jeg skrev han et lite brev med beskrivelse av snopet, gjerne en historie til. Eksempelvis er jo Kvikklunsj nummer en tursjokolade. Ble overlykkelig når jeg så han endelig hadde mottatt pakken, måtte le litt av responsen hans. Herlig!
Var jo første gangen jeg deltok på Reddit gift exchange, neste gang våger man å slenge mer i pakken. Det var langt fra rimelig å sende, men utrolig gøy. Anbefales på det sterkeste å delta i en kategori som passer deg. 

Klikk deg inn på Reddit gifts for å finne ut mer!

Har du vært med på en Reddit gift exchange, eller kunne du tenke deg å delta?

Mvh

Mia

#redditgift #redditgiftexchange #snacksexchange #snop #påskehare #overaskelse #deltagelse #internett #reddit #påskesnop #hverdag #glede #overaskelse #pakkeiposten #godteri

11 kommentarer

ordeneskraft

16.03.2016 kl.17:09

Du verden hvor mye du fikk! spennende for deg å smake deg gjennom dette :)

Så flott at mottaker likte tingene du sendte. Og koselig for deg å få en slik utfyllende tilbakemelding.

Jeg har aldri vært med på noe slikt. Så jo veldig gøy ut :)

Kos deg med alt det gode!

Mia - Alt annet enn A4

16.03.2016 kl.17:15

ordeneskraft: Var første gangen, blir garantert flere! De har mange forskjellige kategorier, bøker, favoritt farge, julegave mm. Anbefales, men koster litt å sende til utlandet :)

Garden Gamer

16.03.2016 kl.17:26

Dette var jo dødsmorsomt!

Mia - Alt annet enn A4

16.03.2016 kl.18:29

Garden Gamer: JA! Anbefales på det sterkeste :D

Hachimonster

16.03.2016 kl.18:39

Jøss, dette må prøves senere tror jeg ! :D

Mia - Alt annet enn A4

16.03.2016 kl.19:27

hachimonster: You do that! Utrolig artig å være med :D

Hachimonster

16.03.2016 kl.19:46

I will :D ser utroig kult ut :D også så mange forskjellige kategorier de har gjort før, det er liksom alltid noe som passer deg på et eller annet tidpunkt !

Mia - Alt annet enn A4

16.03.2016 kl.20:10

hachimonster: Ja, det er bare å følge med :D Color er gående nå også, der varier pakkene veldig!

Elin Slåen

20.03.2016 kl.21:33

Men gjett hvem som vant påskeegg på bloggen min??? :D

Mia - Alt annet enn A4

20.03.2016 kl.21:50

Elin Slåen: Wooohooo! Sender deg en mail :D

Gry

26.03.2016 kl.09:45

Så gøy :) Aldri hørt om før. :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits