En grønn baby = En død baby

Venter du barn, eller har du kanskje noen småtroll allerede? Da anbefaler jeg å teste dette spillet, kanskje får du et mer babysikkert hus i samme slengen. Who's your daddy? setter babysikring ytterst på spissen, better safe than sorry! Så her er det bare å høste tips til hva din baby ikke bør få tak i.
 
Vi valgte å spille multiplayer, da er man hver sin tur baby eller pappa.
Jeg fikk gleden av å starte som baby, Sigurd voktet over meg som en hauk!Det var selvfølgelig noen startproblemer, vi måtte jo finne ut hvilke knaster som gjorde hva. Det gikk seg fort til, å konkurranseinstinktet ble slått på rimelig kjapt!

Men hva går egentlig spillet ut på?

Som baby skal du gjøre som babyer flest, jeg skal forsøke å forklare det på en fin måte. Via dine sanser lærer du deg å kjenne verden, du rører og smaker på alt du kommer over. Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at når babyen spiser batteri, oppvaskmiddel eller stikker en gaffel i stikkontakten så går det galt.

En baby som er kjapp på føttene kan fort havne i situasjoner som er kokende!En god blanding av oppvaskmiddel og knust glass = En grønn og ganske så død baby.


Som pappa er det din oppgave å gjøre huset så trygt som mulig for ditt vakre barn. Ja, eller du springer som en hodeløskylling å plukker bort alt som kan være tilnærmet farlig. Noe å merke seg er at som far kan du bruke gjenstander for å berge øyenstenen din. Du kan gi noen piller for å motvirke reaksjonen på oppvaskmiddel, litt frukt får opp helsa, og en hengelås stenger barnet ute fra farlige skap med farlige gjenstander. Men en far har også andre oppgaver, noe jeg vil foreslå at du kaster deg rundt å gjør nå med engang, husarbeid! Utfører du husarbeid som å legge på plass klær, eller rydde leker, så får du ekstra egenskaper. Det kan for eksempel være en usynlig superpappa! Babyen vil aldri se deg komme.

Med gripestang kan pappa holde babyen under kontroll....en stund.Seier når pappa klarer å holde babyen unna farlige gjenstander en viss tid.


Anbefaler å spille sammen med noen, dere vil bli skakk av latterkrampe uansett alder. Det kan jo hende at man finner leketøy som ikke er egnet for barn i en skuff? Barnslig har en helt ny betydning, finn fram din indre baby!Herlig spill som koster smålige 36 kroner på steam, last ned og kos dere. En god latter forlenger livet!

Har du noen sære men gøyale spill på listen din? 

Mvh

Mia

#spill #gaming #gamer #nerd #baby #babysikring #whosyourdaddy #barn #familie #pappa #barnslig #helgemoro #steam #rimelig

2 kommentarer

Garden Gamer

29.02.2016 kl.09:07

XD

Dette så morsomt ut! Kanskje jeg prøver det en gang:) Kan man spille flere enn to?

Mia - Alt annet enn A4

01.03.2016 kl.17:18

Garden Gamer: Det vet jeg faktisk ikke, men vil anta det bare er to. Siden det er baby vs pappa :P

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits