Skuffet over WoW's 11th Anniversary!

World of Warcraft fylte 11 år her om dagen. Tenk at det er så lenge siden vanilla wow, tenk at man har spilt i så mange år! Klar til å feire, klar til å få en liten gave fra godeste Blizzard. Åpnet mailen min inne i spillet, en flott gave med blått og hvitt papir. Klikket ivrig på for å åpne gaven, hva gjemte seg inni tro?
Skuffelsen ble stor!

Ingen pet, ingen leke, ingenting håndfast. Alt som befant seg inni den firkanta blå og hvite pakken kunne brukes opp... Hva slags gave er det? Ser tilbake de flotte overraskelsene fra Blizzard tidligere år... De skulle ha fortsatt i det sporet, gitt folk en grunn til å logge inn.

WoW's 4th Anniversary - Baby Blizzard Bear (pet)
WoW's 5th Anniversary - Onyxian Whelpling (pet)

6 var det ingen gave. 7-9 fikk vi bare xp/rep buff.

WoW's 10th Anniversary - Molten Corgi (pet). Pluss muligheten til å gjøre klassisk Molten Core, med mount drop Core hound chain.

Joda, vi fikk kanskje mer enn år 6-9. Men hva skjer med Blizzard, hvorfor kan de ikke denne ene gangen i året gi oss det lille ekstra? Vi skal jo feire for pokker! 

Årets gaver

Celebration wand - Murloc (5 charges)


Celebration wand - Gnoll (5 charges)


Inflatable Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker (5 charges). Ved bruk får du achievement, Did someone say...? som referer til den kjente trade chat spammen som bruker å forekomme.


Exquisite Costume Set: "Edwin VanCleef" (50 charges). Varer i en time, og forsvinner ikke om du dør.


Celebration Package, som alltid.
Du kan bruke den uendelig med ganger helt til 30 november.


Siden de fikset toy box til Warlords of Dreanor, så skulle man tro årets gave ville involvere en leke. Men akk nei, der tok man feil. Får vell springe rundt å leke Hogger...

Hva synes du om årets gaver? 

Mvh

Mia

#worldofwarcraft #wow #anniversary #gaming #spill #nerd #mmorpg #mmo #onlinegaming #data #pc 

5 kommentarer

Marius W

18.11.2015 kl.19:39

Hadde jeg visst at man fikk Core Hound som mount i fjor hadde jeg logget på igjen.

That... Was... Awesome...

Mia - Alt annet enn A4

18.11.2015 kl.19:54

Marius W: I know! Var ikke i stand til å spille i fjor, bah... Det er jo noe man har for evig og alltid.

Hachimonster

18.11.2015 kl.20:37

Skjønner i grunnen at man ikke fikk noe like stort som i fjor, for å feire 10th Anniversary er som regel en big deal :) enig at vi kunne fått en pet eller en Toy, men men shit happens ? :P

Mia - Alt annet enn A4

18.11.2015 kl.21:20

hachimonster: Nei, like stort trenger vi ikke. Men noe håndfast, toy eller pet hadde vært kos. Slik vi fikk de første årene etter at achievements kom :)

Hachimonster

18.11.2015 kl.22:30

absolutt enig med deg ^^

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits