Hegeprosjekt! Jeg er med, er du?

Hvem er denne Hege? Hun er fra Bærum, men bosatt i Bardufoss i Troms. Som dere sikkert har sett er hun en dyktig maler. Og hun velger å bruke sine egenskaper på en god sak. Det startet i 2013, siden da har ordet spredd seg og bidragene økt fra år til år. La oss sammen hjelpe Hege med å slå fjorårets rekord! 

Kort fortalt går altså Hegeprosjektet ut på at du kjøper et bilde, og pengene går til Kreftforeningen. Som Hege sier selv, fordi kreft er noe dritt! Ønsker du å vite mer om hegeprosjektet, eller bare følge med på hva den dama gjør? Følg linkene nederst i bloggen.

Hvordan fant jeg ut om Hegeprosjektet? En kar kom inn på Kreftforeningen, han hadde vært ute å kjøpt bildet. Jeg falt for det med engang, spurte hva det var slags prosjekt han pratet om. Han forklarte, neste spørsmål var langt fra nølende - Hvor kan jeg få kjøpt bildet?

Dette skal jeg begynne å samle på, et nytt bilde vært år. Nå er det slik at du får ikke kjøpt fjorårets bilde, noe som gjør vært år litt ekstra spesielt. Å du sitter igjen vell vitende om at pengene gikk til en god sak.

I Troms kan du få kjøpt bildet på følgende plasser.

BARDUFOSS -
Husfliden på Andselv
TROMSØ -
G-sport i sentrum (Lilletorget)
BODØ -
Hjemme hos søsteren til Hege på Hunstad (ring 95129782 for å avtale direkte)

Andre i Norges land kan bestille direkte fra Hege på følgende måte.

- Sett inn penger på kontonr 1207 39 85429 (250kr pr bilde, inkl mva og porto)
- Send deretter en mail til hegeprosjekt@hotmail.com 
- I mailen må du ha med følgende: antall bilder, navn, adresse - helst slik at Hege kan klippe/lime det rett til konvolutten.

Håper også du tar turen innom nærmeste salgssted, eller bestiller direkte fra Hege. Jeg er ihvertfall en stolt eier av et flott bilde!

Mvh

Mia

hegeprosjekt.com - Prosjektside

Artigforkidsa - Blogg

Artigforkidsa - Facebook siden

Hege_artigforkidsa - Instagram


#hegeprosjekt #artigforkidsa #kreftforeningen #kreftsaken #kreftrelatert #innsamling #oktober2015


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits