Rosa sløyfe armbånd fra Paracord Tromsø

Hørt om paracord? Kort fortalt, fallskjermsnor som man lager armbånd, halsbånd til bikkja eller lignende av. Tanken er at du kan ha armbåndet på deg, å snurre det opp om det skulle være krise.

Stian Selnes er navnet på den herremannen som lager armbånd så busten fyker. Hvordan han klarer å ha slik stor produksjon aner jeg ikke, men man blir jo glad på hans vegne. Denne flotte mannen fant ut at han ønsket å samarbeide med Kreftforeningen, han startet med å lage rosa sløye paracord-armbånd av ypperste kvalitet til de som måtte ønske å støtte saken.

200 norske kroner for et armbånd med rosa sløyfe, valgfri farve på selve armbåndet. Halvparten av pengene går til kreftforeningen! Om du tenker at 200 kroner per armbånd er dyrt, tenk igjen. For det første skal han anskaffe materialene, det tar tid å lage armbåndene (selv om han kanskje er dreven på det punktet), han skal ha litt fortjeneste, samtidig som halve summen går til en god sak. Denne herren er gull! 
Jeg er i den formening om at slike folk fortjener ekstra skryt. Jeg håper når rosa sløyfe sakker av, at forretningene fortsetter å spire. Besøk gjerne facebook siden til Paracord Tromsø, her kan du også bestille ditt eget armbånd! Ikke bare i forbindelse med rosa sløyfe, vil våge å påstå dette er en fin gave uansett.

Noen gratis ideer til deg mister Selnes (selv om du mest sannsynlig har tekt på dem før).

- I en artikkel nevnte du at i begynnelsen hadde du ikke råd til å anskaffe store mengden paracord. Det er mange der ute som har vært inne på tanken om å lage sitt eget paracord-armbånd, denne tøtta inkludert. Men som deg, det koster. Her er derfor mitt tips til deg, lag ferdige kits å selg! Print ut og legg ved oppskrift på flette teknikk, og bilde av et ferdig armbånd. Dette er noe garnbutikker flittig benytter seg av til ferdige hekle eller strikke kits.

- Det er ikke bare rosa sløyfe, men mange andre awareness ribbons som det så fint heter på engelsk. Noe du sikkert visste fra før. Følg med på hvilken som har fokus på de forskjellige månedene. Selv ikke den norske befolkning vet med sikkerhet hva som er når. Et eksempel er blodkreft som det var fokus på nå i september, med lymfomdagen 15 september. Knæsj grønn lymphoma ribbon? Movember kommer snart, med fokus på mannfolkhelse! Så har vi selvfølgelig høytider og merkedager som jul eller valentine. 

- Hobby messer! Du tror kanskje det bare er strikka votter og bestemors lefser som selger på messer rundt om. Nei, vi trenger bedre utvalg. Og dine produkter hadde vært knall der.

Tusen hjertelig takk for et flott armbånd som passet perfekt! Det skal bli flittig brukt, og jeg kommer til å tipse om facebook siden Paracord Tromsø til alle som spør hvor man har fått tak i det.

Mvh

Mia


Paracord Tromsø og herr Selnes i media:

Nordlys - Armbånd-gründer har inngått samarbeid med Kreftforeningen
iTromsø - Selger armbånd til inntekt for Kreftforeningen


#kreftrelatert #brystkreft #rosasløyfe #oktober2015 #kreftforeningen #paracordtromsø #paracordarmbånd

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits