Kos med familien <3

Igår tok vi turen til Brensholmen for å møte familien. Vi tok oss en kjapp rundtur på øyene (Sommarøy og Hillesøy) bare for å se hvordan det stod til. Sykt med biler, men hvor menneskene egentlig befant seg, hvem vet?

Været var kanskje ikke det beste.
Egentlig skulle vi grille, men værgudene ønsket ikke at vi skulle fyre opp med kull. Det  ble derfor middag laget i steikepanna. Godt ble det uansett! Og enda bedre siden jeg har drømt om koteletter i flere dager nå.Jesper fikk rast litt rundt med Theo, hunden til min onkel m/fam. De to gikk rundt å skygget hverandre, humpet ikke den ene, så gjorde den andre det. Tror egentlig aldri de fant ut hvem som var sjef.

Litt lek ble det også.Theo er bra nydelig.Lenny tok ikke del i verken lek eller rangering. Han er pasifist, å skyr alt som kan lede til konflikt av noe slag. Blikket hans sier det meste... -Må dere? Slutt, off....dette gidder jeg ikke.Jesper ble så sliten at han forsøkte å søke tilflukt flere plasser. Under trappa fant Theo han. På et annet rom, fant Theo han. Siste forsøk var bak en gardin, også der ble han funnet.Omsider sloknet alle hundene på gulvet. Hadde jo håpet på godt vær, grilling og masse vakre bilder. I stedet ble det mest bilder av bikkjene innomhus, og noe av maten. Skal ikke klage, godt selskap, gode samtaler og magen ble mett. En trøtt og meget fornøyd hund i bilen på vei hjem.

Når vi ankom byen stakk jeg nesen innom hos min bror. Der ble jeg møtt av en meget blid baby som danset på fanget hans. Hvem blir ikke glad av et slikt syn?

Tusen takk for en flott dag!

Mvh

Mia

#matforvanligefolk #mat #hund #tibetanskspaniel #foto #yttersia #brensholmen #sommarøy #hillesøy #nordnorge #familietid #familie #hund #cavalierkingcharlesspaniel #cavalier #spaniel

6 kommentarer

02.08.2015 kl.13:44

Men ingen besøk hos ho tante? Vi va på Sommarøya på Sommargøy. På grunn av været trur æ de fleste oppholdt sæ innomhus på Hjalmarbrygga. Der va det masse som foregikk. Forskjellige ting til salgs, god mat, musikk, og masse kjentfolk :) (Og ukjente)

Mia - Alt annet enn A4

02.08.2015 kl.15:46

Anonym: Vi så etter bilen deres, men dere var ikke hjemme når vi passerte forbi :) Det må ha vært masse mennesker innomhus der da, ihvertfall ut fra antall biler :P

Anette

02.08.2015 kl.17:33

så koselige bilder!

Ha en riktig fin kveld <3

Mia - Alt annet enn A4

02.08.2015 kl.22:52

Anette: Tusen hjertelig. Ha en riktig fin kveld du også :)

Tone

03.08.2015 kl.01:27

Gud så fine bilder. :)

Mia - Alt annet enn A4

03.08.2015 kl.11:57

Tone: Fotogene huder :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits