Rekonstruert, men…

Vet jeg ikke har blogget på lenge, det har vært mye og mange grunner. Har alltid skrevet om ting som skjer, kontroller, operasjoner el. Ikke bare for dere, men for min egen del også. Denne gangen har det vært annerledes, skal nevne litt rundt hvorfor


5 juni ble jeg rullet inn på operasjonsbordet 

Rett etter operasjonen

I forkant av operasjonen hadde jeg kommet over en pressemelding fra FDA. Det angikk sikkerheten til to merker med implantat, og ett av de er av typen jeg har. Det var også angående risiko for å få large cell lymphoma av enkelte implantat. På kreftkontrollen tok jeg det opp med onkologen. De var klar over det, å hadde faktisk hatt ett møte om saken. Han anbefalte meg å skrive brev til kirurgen, fikk svar fra han, men følte de var noe høytflyvende. Alt dette resulterte i nerver på høygir, mye angst og usikkerhet. I tillegg til at jeg gruet meg til selve operasjonen. Dette skulle bli så avgjørende for hvordan jeg blir seende ut resten av livet. Er ihvertfall slik det føles. Har hatt mange operasjoner, men denne toppet lista over nervøsitet. Og det er blant noen av grunnene til at jeg ikke har skrevet så mye. Hadde nok med å holde meg selv samlet

Så var dagen der helt plutselig. Først en prat med kirurgen, han nevnte at han hadde fått brev fra flere. Vi pratet litt lutt kreftrisikoen og generelt rundt inngrepet. Slappet litt mer av, men var fortsatt spent på hvordan det egentlig kom til å bli. Etter å ha vært flat i mange år, og nå ha en plastklump som føltes hard og ubekvem gru gledet jeg meg.

Sykepleierne, anestesien, alle var så herlige. Kunne ikke møtt mer hjertegode mennesker som tok godt vare på meg. De sørget for at jeg ikke skulle få de samme skjelvingene som sist ved å pakke meg ordentlig inn under operasjonen. Når man møter slike mennesker føles alt så mye lettere. Legen kom for å snakke med meg, men vet enda ikke helt hva som ble sagt. Han nevnte noe om at implantatet var lagt under muskelen, men vi hadde pratet om over. Ble greit forvirret, og er det enda en måned etter.

AVDUKINGEN

De første dagene knasket jeg smertestillende og sov for det meste. Liker ikke piller, så holdt det til ett minimum for så å gå over til å kun ta de før leggetid. Hadde ikke så veldig vondt helt egentlig, mest stiv og støl. Etter dager uten dusj føltes det godt å få vasket kroppen. Ikke minst var jeg spent på hvordan det så ut. Reagerte på at den ene puppen var lavere og større enn den rekonstruerte. Alle rundt meg sa den var sikkert bare hoven.

Elendig forsøk på å vise litt av forskjellen, sees bedre i virkeligheten

 

Tiden gikk, men ingen forskjell. Etter som sårene grodde litt mer prøvde jeg forsiktig med en BH, den rekonstruerte fyller ikke cupen like godt. Med kompresjons BH ender den opp med å sitte skjevt da den strekker seg mer over til den ene siden. Noe jeg ser kan komme til å bli veldig ubehagelig når jeg skal over til vanlig BH, og ikke minst vanskelig å finne en som passer til begge. Kan aldri bruke spiler slik det er nå siden den ene puppen sitter lavere. Alt jeg ønsket var symmetri! Nå føler jeg meg egentlig like skjev som tidligere. Og tilleggs problemer med å finne noe som passer, ett problem jeg håpet på å bli helt ferdig med når kapittelet skulle lukkes.

Har enda ikke vært på noen kontroll etter operasjonen, så vet ikke hva kirurgen vil si på forskjellen. Føler meg rådløs, å gruer meg til å ta det opp med han. Hva om han sier jeg må leve med å være skjev? Min drøm er å kunne gå inn på en butikk å kjøpe de klærne jeg liker, ikke trenge å gjemme meg under store t-skjorter. Hver for seg ser de bra ut, men sammen matcher de ikke. Er forholdsvis ung enda, å skal ha puppene mine i mange år. Ønsker å føle meg bekvem med dem. Det er rart nok at de ikke føles som vanlige bryst, hardere, falskere.

 

Om du har noen gode råd på veien setter jeg stor pris på det

En rådløs hilsen
-Mia

9 kommentarer
  1. Hei søta mi🌸💖
   Jeg vet at dette har mye å si for deg og selfølgelig noe som har gnaget på deg lenge for å få gjort, men husk på når det kommer til kirurgi og ett hvert inngrep, så er det vanskelig allerde å vite utfallet fra en person som ikke har gjennomgått konstruksjon slik som du. Jeg kjenner mange som har tatt implantater og har måttet “rette” på det 3-4 ganger av ganske mange ulike grunner. Jeg vet jo at de måtte utvide å “venne” vevet ditt før de satte implantet der, så ja… Kanskje dessverre må du under kniven om ett år eller noe før å rette det opp om ikke kirurgen har en annen teknikk for å etterfylle. Han vil nok se det som du ser og jeg tror nok han var klar over det at det ble en session til. Men IKKE fortvil kjære! Dette er veldig vanlig som sagt, folk uten kontraindikasjoner opplever dette ofte!! Men selvsagt for deg skulle jeg ha ønsket det klaffet med engang . Dette går bra søta!! Håper det hjalp 🙏🙏🤗💖💖🌸

  2. Щепочкины семейка соседей затравили инвалида в коммуналке и не пускают жить в собственной комнате в центре Петербурга

   https://vk.com/zabralikomnatu группа помощи Анатолию

  3. По данным исследовательских лабораторий распространение запрещенных веществ в современном мире почти полностью перешла на интернет способ распространения с помощью сети сайтов. Главная опасность такого метода распространения наркотических и запрещенных веществ состоит в отсутствии возможности выявить цепь от поставщиков к потребителю из за использования участниками незаконной деятельности современных цифровых средств анонимизации с помощью теневых браузеров и средст обхода блокировки.
   За последний год закладками распространялось практически 70% таких ПАВ как кокаин, амфетамин, гашиш, мефедрон, марихуана, мдма, экстази, ЛСД, метамфетамин, альфаПВП.
   Опережает другие регионы по колличеству употребляющих, в России, столица – Москва и все что за МКАД, т.е. Московская область. Немного уступает в наркопотреблении город-герой Ленинград и ЛО (Тосно, Токсово, Кингисепп итд). Рука об руку с культурной столицей шагает ЕКБ и его окрестности.
   Связь между диллером и клиентом на Hydra onion осуществляется анонимно с помощью браузера TOR Browser. Покупатель заходит на сайт гидра, ищет так необходимые ему ПАВ и пересылает денежные средсва, заранее обменяные (обмен биткоин на Гидре) в полностью анонимную криптовалюту Bitcoin или оплачивает с кошелька КИВИ. После оплаты клиент получает от продавца местонахождение клада/прикопа, описание и фотографии с точной отметкой места. Далее остается только доехать до места и осторожно, не паривлекая не нужного внимания, забрать свой клад с веществом.
   На сайте Гидра всегда много вакансий таких как: оператор, кладмен, мастер-гровер, нарколог, оператор магазина, итд. Данная деятельность зачастую связана с риском, но оплата от 500 000К рублей в месяц притягивает самых рискованых и смелых.

   Популярные запросы для поиска в яндекс по словам Гидра и Hydra:

   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af onion
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af com
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion com
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af market
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion market
   onionwiki.xyz – сайт hydraruzxpnew4af
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af market
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af onion market
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af зеркало
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion orders
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion image
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion сайты
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af официальный сайт
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af onion orders
   onionwiki.xyz – https hydraruzxpnew4af
   onionwiki.xyz – http hydraruzxpnew4af onion images
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion официальный сайт
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af ссылка
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion com официальный
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion com сайт
   onionwiki.xyz – hydraruzxpnew4af onion com официальный сайт
   onionwiki.xyz – https hydraruzxpnew4af onion
   onionwiki.xyz – hydra official com
   onionwiki.xyz – hydra onion
   onionwiki.xyz – hydra onion
   onionwiki.xyz – hydra сайт
   onionwiki.xyz – hydra зеркало
   onionwiki.xyz – гидра hydra
   onionwiki.xyz – гидра hydra oficial com
   onionwiki.xyz – hydra официальный
   onionwiki.xyz – hydra официальный сайт
   onionwiki.xyz – hydra магазин
   onionwiki.xyz – hydra ru
   onionwiki.xyz – tor hydra
   onionwiki.xyz – hydra shop
   onionwiki.xyz – hydra рабочий
   onionwiki.xyz – hydra2web
   onionwiki.xyz – hydra2web com
   onionwiki.xyz – https hydra2web
   onionwiki.xyz – https hydra2web com
   onionwiki.xyz – hydra2web обход
   onionwiki.xyz – hydra2web в обход блокировки
   onionwiki.xyz – hydra2web com в обход
   onionwiki.xyz – hydra2web com в обход блокировки
   onionwiki.xyz – http hydra2web
   onionwiki.xyz – hydra2web зеркало
   onionwiki.xyz – гидра
   onionwiki.xyz – гидра сайт
   onionwiki.xyz – гидра ссылка
   onionwiki.xyz – гидра официальный
   onionwiki.xyz – гидра официальный сайт
   onionwiki.xyz – гидра зеркало
   onionwiki.xyz – гидра онион
   onionwiki.xyz – тор гидра
   onionwiki.xyz – ссылка на гидру онион
   onionwiki.xyz – как зайти на гидру
   onionwiki.xyz – гидра сайт ссылка
   onionwiki.xyz – через гидру
   onionwiki.xyz – гидра hydra
   onionwiki.xyz – гидра сайт покупок
   onionwiki.xyz – гидра сайт анонимных
   onionwiki.xyz – тор браузер гидра
   onionwiki.xyz – гидра com
   onionwiki.xyz – гидра анонимные покупки
   onionwiki.xyz – гидра сайт анонимных покупок
   onionwiki.xyz – гидра hydra oficial com
   onionwiki.xyz – гидра магазин
   onionwiki.xyz – гидра через тор
   onionwiki.xyz – гидра купить
   onionwiki.xyz – гидра анион
   onionwiki.xyz – гидра биткоин
   onionwiki.xyz – рабочая гидра
   onionwiki.xyz – гидра форум
   onionwiki.xyz – как зайти через гидру
   onionwiki.xyz – гидра оне
   onionwiki.xyz – аккаунты гидры
   onionwiki.xyz – ссылка на гидру в тор
   onionwiki.xyz – как зайти на сайт гидра
   onionwiki.xyz – сайт гидры на торе
   onionwiki.xyz – гидра онион сайт
   onionwiki.xyz – как зайти на гидру через тор
   onionwiki.xyz – рабочее зеркало гидры
   onionwiki.xyz – адрес гидры
   onionwiki.xyz – где гидра
   onionwiki.xyz – гидра сайт зеркало
   onionwiki.xyz – сайт гидры через тор
   onionwiki.xyz – как зайти на сайт гидра через тор
   onionwiki.xyz – гидра вход
   onionwiki.xyz – гидра официальный сайт ссылка
   onionwiki.xyz – гидра нарко
   onionwiki.xyz – гидра онион тор
   onionwiki.xyz – гидра на андроид
   onionwiki.xyz – гидра через браузер
   onionwiki.xyz – гидра сайт анонимных покупок
   onionwiki.xyz – гидра онлайн
   onionwiki.xyz – гидра обход
   onionwiki.xyz – гидра ру
   onionwiki.xyz – гидра закладки
   onionwiki.xyz – гидра наркотики
   onionwiki.xyz – гидра через тор браузер
   onionwiki.xyz – гидра на айфон
   onionwiki.xyz – гидра обход блокировки
   onionwiki.xyz – как зайти на гидру с телефона
   onionwiki.xyz – официальная ссылка на гидру
   onionwiki.xyz – ссылка на гидру в браузере
   onionwiki.xyz – ссылка на гидру в тор браузер
   onionwiki.xyz – как зайти на гидру браузер

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg