Del 5: Lite koselig på siste fylling

Ei hel uke har passert siden siste fylling, men jeg visste rett og slett ikke hvordan jeg skulle ordlegge meg. Hva skulle jeg si for å oppdatere prosessen? Har hele tiden sagt jeg ønsker å blogge uten filter. Er det for ille, så lar man bare vær. Ord har makt og man kan faktisk få poenget ut uten å bruke for krasse ord. Denne gangen er det annerledes.

Selv om jeg tviler på at det ville skje, så er det alltid en sjanse. For å si det slik ønsker jeg ikke at kirurgen min skal lese alt om hvordan jeg opplevde den siste timen i frykt for at han da ikke skal utføre den beste jobben han kan. Har rådhørt meg i øst og vest, alle sier det samme. Måten jeg ble møtt på var ikke greit. Det var en passiv aggressiv tone under hele timen, noe kamuflert som dårlig humor.

Selve operasjonen som skal være i januar/februar var ett kapittel jeg så fram til med glede. Endelig skulle jeg bli hel igjen, nå sitter tvilen dypt i meg. Vet ikke hva jeg kan forvente lenger, alt er så usikkert.

Nå ble dette veldig høytflygende siden jeg ikke ønsker å gå ut med alt som ble sagt. Kanskje jeg skriver om det på et senere tidspunkt når jeg føler meg tryggere til å gå ut med det. Når det er nevnt er jeg fornøyd med størrelsen nå, håper bare kirurgen holder seg til den… For det ga han ikke uttrykk for å ville gjøre

Legger ved noen bilder fra siste fylling

 

Fylling av ekspander


Noen dager senereØnsker å vise litt hvor forskjellig puppen kan se ut, alt etter vinkel og skygger. Det er kanskje en B-cup nå, ikke noe større. Men ser ekstremt sort ut om skyggene ligger på en viss måte. Den vil som nevnt før IKKE se slik ut på slutten. Det er en grunn til at jeg kaller puppen Lumpy, den er bare som en rund ball for øyeblikket. Eneste funksjonen ekspanderen har er å strekke huden slik at de kan lage ett nytt bryst.


En dag skal jeg slippe kompresjonsbh

Denne har vært en knallgod venn igjennom det hele, fikk den i posten av ei utrolig koselig dame. Har en sports BH som er i bruk når kompresjonsbrystholderen er til vask. Siden jeg bare har to å velge i mellom så blir det håndvask. Har grei rutine med å vaske den når jeg skal vaske skrotten selv. Legger den i vasken å henger den opp når jeg kommer ut av dusjen.

En usikker hilsen

Mia

4 kommentarer
  1. Utrolig tøft av deg å dele! Kommer til å følge prosessen din videre. Håper at ting ordner seg og det er ikke ok å bli møtt slik, forstår også godt at du ikke vil dele alt (ennå).

  2. Hei Mia! Tusen takk for at du deler! Jeg skal gjennom rekonstruksjon med ekspander og etterhvert bryst fra eget vev om noen måneder. Det er utrolig lærerikt å lese det du skriver. Sykehuset er ikke veldig god på informasjon, og kirurgene kan bli litt irriterte av alle mine spørsmål.
   Jeg håper det går bra med deg nå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg