En herlig dag for workshop

Klokken 11.30 kom jeg plutselig på at man faktisk skulle ut av huset på en søndag. Det er jo ikke helt den vanlige rutinen, man er jo vandt til at alt er stengt. Sprang i dusjen og kastet på meg fjeset før man løp ut døren for å nå bussen. 

Så fantastisk å se hvor mange som dukket opp for å perle fuck cancer armbånd sammen med Ung Kreft. Tenk at så mange i vår lille by stiller opp for en god sak. Vi er rett og slett griseheldig!


Måtte dessverre trekker meg tilbake relativt tidlig, skulle ønske jeg hadde klart å perle enda flere. Er i slike stunder jeg forbanner fatiguen litt ekstra, man vil jo så gjerne. Men må nok bare innse at støy er en utløsende faktor. Kjøpte meg et sort armbånd som jeg bærer med stolthet, FØKK CANCER!

Nydelig i Tromsø-byen

Sliten og rufsete etter en god dag


Kjempefornøyd med dagen så lang, men føler at denne damen bør lete fornuften fram fra nederste skuff og slappe av resten av kvelden

Du får kjøpt armbåndene i Kreftforeningens nettbutikk

Flerfarget armbånd 
Rosa armbånd
De sorte er for øyeblikket ikke på siden

En fornøyd hilsen

Mia

#ungkreft #kreftforeningen #fuckcancer #workshop #fuckcancerarmbånd #forengodsak #kreftsaken #tilbaketillivet #helse #solidaritet #sammenervisterke

14 kommentarer

Siste innlegg