O’snø med din glede hvor i pokker blir du av?

Lenge har jeg tenk å skrive noen ord om den vanvittig lange høsten i år, men har hele tiden beholdt håpet, snart måtte Kong Vinter stikke innom. Når jeg idag leste i avisen Nordlys at rekorden fra 1944 var slått når det gjaldt den manglende snømengden klarte jeg ikke mer. Tenk, det er altså 72 år siden vi sist opplevde noe lignende. Den gang da våknet Tromsøs befolkning opp til hele 5 cm nysnø, i år måler vi sånn cirka NULL! Det du ser på bildet er IKKE snø, det var rett og slett Herr Frost som kom innom å ga oss noen kalde dager, litt hvit pynt på bakken var gaven fra den karen. Som ei fristerinne holdt han oss for narr… se hva jeg har, men du får ikke. Bare se, ikke lage snøballer eller snuse inn herlig vinterduft.

På onsdag ble jeg nesten litt glad, det dalte noe hvitt fra himmelen. Fine små korn, såvidt man kunne ane dem imot lyset fra lyktestolpene. Kunne det virkelig være snø? HURRA! Jublet, endelig skulle den mørke høsten bli farget hvit. Samme kveld tok vinden de få kornene å blåste de til havs… faen!

​Får trøste meg med de få bildene jeg har fått knipset av hvit rim…for slik er det ikke nå. Herr Frost liker å leke med følelsene våre, han stakk faen meg av! Vi fikk noen dager med plussgrader å alle tegn til hans eksistens ble hvisket ut…poff!

Så hvordan ser egentlig Tromsø ut akkurat nå i slutten av November? Tja, vi kan vell greit si at det var litt trist å se de dandere grana i sentrum uten et eneste hvitt snøfnugg rundt… Satt i bussen, men det måtte dokumenteres… aldri i mitt liv har jeg sett lignende! Det er ikke kødd, for sist jeg sjekket eksisterte ikke denne damen i 1944.

GRÅTER INNVENDIG!!

Nå er det faen meg nok, hvor i snasen blir det av selveste Kong Vinter? Om noen treffer på han, be han pelle seg dit han hører hjemme… altså HIT!

Det blir ingen jul uten O’snø med din glede

En skuffet hilsen

Mia

#vinter #frost #kongvinter #snøfritt #rekord #vær #værrekord #tromsø #samfunn #julegran #snøfritt #syktlangtnord #superlokalt #snømeddinglede
 

14 kommentarer

Siste innlegg