Siste runde med Hjelpeposen

Da hadde jeg pakket siste runde med Hjelpeposen, nå er det tomt for produkter hjemme hos meg. I går ble over 47 Hjelpeposer pakket og klar til levering, men i denne omgangen ble det litt annerledes. Etter å ha pakket de siste 12 stråleposene ble det en litt annen vri. Siden jeg var fri for det meste av produkter laget jeg koseposer som kan gå til både stråling og cellegift, det blir på en måte en fellespose. Kunne sikker ha tynnet det ut å laget noen med kun nycodent sugetabletter, men det føltes feil, det skal være en følelse av å få noe i posene. 

Håp for framtiden
Håper å kunne lage flere Hjelpeposer i framtiden, men kan ikke bruke vår lille leilighet som lager. Har siden 2015 bodd med en vegg av pappesker, føles litt godt å få leiligheten til bake nå mot jul. Men samtidig trist, for nå er det tomt med forsyninger til flere hjelpeposer. 


Kun magasinene, resten av produktene utgjorde halve veggen i seg selv.

Litt pussig å se på bildet over, å vite at de aller fleste magasinene er faktisk utdelt. De har forhåpentligvis vært med på å gjøre ventetiden litt kortere, fjernet noen tanker, og ellers bare vært lett underholdning til noen som trengte det.

Det har blitt mange gode stunder og minner når Hjelpeposen har blitt utlevert, mange smilende ansikter og gode klemmer

Tusen takk til flotteste Vardesenteret som har latt meg oppbevare Hjelpeposen hos dem, og som har hjulpet meg med å dele de ut


Når andre pakket julegaver i fjor, så pakket vi Hjelpeposer

Skulle ønske man hadde vært flinkere til å notere ned hvor mange poser som har blitt laget, begynte litt sent med slikt. Etter litt utregninger er omlag 250 Hjelpeposer som er pakket og utlevert, eller de siste er jo ikke levert enda. I tillegg er det en god knippe ungdomsposer fra Ung Kreft som er levert til de mellom 15 og 35 år.

Min samboer sa i går noe jeg ikke har tenkt på:
“Tenk, det er over 250 personer du har gitt gave til… har du tenkt på det?”

Om du kjenner noen, eller selv har behov for Hjelpeposen eller ungdomsposen så er det bare å stikke innom Vardesenteret i Tromsø (UNN). 

Har du noen innspill til hva som fungerte, eller hva man burde gjøre annerledes gi meg gjerne tilbakemelding. Tusen takk til alle som har hjulpet meg å få levert Hjelpeposen i rette hender <3

En takknemlig hilsen

Mia

#hjelpeposen #helse #stråling #cellegift #kreftbehandling #kreft #utlevering #UNN #tromsø #ungkreft #kreftrelatert #tankensomteller #vardesenteret

20 kommentarer

Siste innlegg