I bakvendtland…

Der kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann. Ja, slik går ihvertfall sangen. Det slår meg at de aller fleste som ikke gamer har et syn på gamere som asosiale personer låst framfor datamaskinen. Det er faktisk ganske få som er låst fast, de fleste har vanlige liv med jobb, skole og familie. De er en hobby, slik som du sitter å strikker eller skrur på biler. 

Mange av disse gamerne som har blitt anklaget for å kun sitte inne framfor en skjerm har nå trekt ut i friskluft. På en og samme gang fyltes gatene med ivrige spillere i alle aldre som jakter på Pokemons. Du ser de løpe og rope til alle rundt -DET ER EN JYNX HER BORTE! Noen klager faktisk på at de er aktiv også… gi dere! Er det ikke fint at så mange mennesker er ute i sommer uansett vær? Selv helsedirektoratet har uttalt at de ser den positive siden ved dette spillet.

Men så datt serverne ned i går… Det er ganske så ironisk at de samme gamerne mistet muligheten til å være UTE å spille! Vi kjørte litt rundt sent i går kveld, så stille og rolig. Ingen som sprang rundt å lette etter Pokemons. Nesten som en spøkelsesby… ihvertfall på fastlandet. Etter dager med høy aktivitet ute var det litt skremmende.

Håper på bedre servere idag, slik at vi får vært mye ute i regn og vind! 

En spilleglad hilsen

Mia

#gaming #spill #aktiv #pokemongo #ute #pokemon #aktivsommer #goaktiv

6 kommentarer
  1. Helt enig! Skjønner ikke hvorfor folk er så sure. Hører folk sier når de går forbi, “herregud, har jo tatt helt av de greiene der”. lol å hva så? Folk er UTE å koser seg! De sosialiserer seg med andre! Folk skal alltid klage på alt -.-

  2. Anders Remi Rusten: Kunne ikke vært mer enig! Samtidig virker det jo som uansett hva man gjør, så er det galt, fordi det er et spill? Inne = Galt, Ute = Galt. Ingenting kan være godt nok for de som missliker gaming eller gamere. Jeg er ivrig med håndarbeid også, å bruker derfor ofte strikking ol. som eksempler. Skal si jeg er mer asosial i sofa med broderi i X-antall timer enn når jeg spiller online. For ikke å snakke om all lærdommen barn får fra spill, og hvor mye man ellers faktisk trener hodet. Lagspill, taktikk, ledelse and the list goes on.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg