Hvordan få mange spilletimer med Pokemon Go uansett vær og vind

Aldri før har jeg kommet i prat med så mange hyggelige fremmede, felles interesse bringer folk sammen. Vi har vært ute fra tidlig på dagen til sent på kvelden, uansett vær og vind. Ekte nordnorsk sommer med sol, vind og regn!

Nydelig kveldssol i går

Vil du oppleve litt ‘snø’ så er det bare å ta en tur til kirkeparken

Selv om det ser idyllisk ut var det surt og kaldt begge dagene. Om du ønsker å spille i mange, mange, mange timer uten å fryse ræva av deg her i nord så er det bare å drite i å se pen ut. Pro tip nummer en, kle deg etter været så får du mer kos ut av spillingen. Kanskje unngår du også å bli syk, det hadde vært rimelig kjedelig å ligge til sengs når resten er ute å fanger Pokemons!

Det er ikke så vanskelig:

Trinn 1. Superundertøy er genialt!

Trinn 2. Lue, skjerf, fleece, ei god jakke,  turbukse og tursko!

Trinn 3. Nyt tiden ute alene eller i godt selskap (noen ganger kan det være godt med egentid også)

Bare litt hekta, men må nok innse at min kropp ikke tillater meg å gjøre de samme sprellene som ‘alle de andre’. Det er bare å bite i det sure eplet, godta at man blir hengende litt etter. Koser meg som best jeg kan med å fange Pokemons når anledningen byr seg. Til dere jeg treffer der ute på min vandring, ha meg unnskyld om jeg snubler i ordene eller ikke klarer å stutre fram en setning.

Legger også inn en hilsen til min gode bloggvenn Jason Armstrong, eller selveste Nerd of the North! Hadde det ikke vært for Pokemon Go, så hadde vi kanskje aldri støtt på hverandre i kirkeparken hele to ganger. Pokemon Go: bringing people together since 2016. 

Vi fikk noen timer spilling i byen før serveren datt ned

Bikkja stakkars skulle bare visst hvor ofte Pokemons kom snikende opp bak han!

Fant en Magicarp som hadde klart å hoppe på land, snill som jeg er redda jeg den selvfølgelig

Pokemon Go er nå offisielt tilgjengelig i Norge! Kle på dere og kos dere ute uansett vær, ønsker alle lykke til med Pokemon fangsten uansett hvilket lag dere måtte spille for.

En hilsen fra Pokemon Trainer Lilleskygg3 aka

Mia

PS: Denne tøtta har nå endelig funnet touch screen hansker, så nå skal man ikke fryse fingrene av seg heller!

#gaming #pokemongo #pokemongotromsø #pokemongonorge #nordnorge #detfinnesikkedårligeklær #vær #værogvind #teamvalor #fellesskap #spill #sommerinord #sommer #itromsø #byvandring 

8 kommentarer

Siste innlegg