Fatiguen merker det – Men fy faen så artig med Pokemon Go!

De siste dagene har vi vært nesten konstant ute på farta, skal si denne kroppen merker det… sliten som fy! Det er ikke enkelt å spille noe som krever høy aktivitet når man har fatigue etter kreftbehandling. Trøster meg med at fysisk aktivitet er det eneste som har dokumentert virkning! Men er samtidig veldig glad for noen pauser i bilen, ellers hadde jeg aldri holdt ut.

Nye bekjentskaper
Det er lenge siden vi har vært så mye ute, uansett vær og vind. Og ikke minst møtt mange hyggelige mennesker, hvor ofte hilser man ellers på fremmede? Idag var jeg en tur innom Vardesenteret som befinner seg på sykehuset (UNN), det var et pokestop ganske nært, så forsøkte å snurre når jeg hadde mulighet. Plutselig ser jeg det glitrer så fint av ett litt lengre unna, i full fart føyk jeg ut døren! Damene som satt der så litt forfjamset ut. Når jeg kom til pokestoppen satt to hvitkledde å spilte, koselig å komme i prat med folk man kanskje ellers aldri ville ha møtt. For å si det enkelt, du treffer folk når du spiller Pokemon Go, uansett hvor du måtte befinne deg. 

Tirsdag var det Lure Party i 9000-byen!
En flott kar som leder gruppen Pokemon Go Tromsø på facebook arrangerte Lure Party i kirkeparken. Det møtte opp folk i alle aldre, alt fra tenåringer til godt voksne. En utrolig koselig ettermiddag med fanging av alt fra små til store pokemons. Herlig å høre jublende lykke når folk fikk en de ønsket! Denne dagen var det fred imellom lagene (Mystic, Valor og Instinct). Jeg håper virkelig vi kan holde slike fredfulle tilstelninger oftere, der alle bare kommer sammen uavhengig av fargen på laget sitt. Avisen Tromsø kom en tur innom for å dekke begivenheten. 

Klikk på bildet for å lese artikkelen (litt feilsitert, men vi tilgir journalisten)

Pokemon Go bringer deg til nye steder
Ikke bare treffer du folk, men du oppdager nye steder. Folk får rett og slett en oppdagelsesferd i egen by og området rundt! Om du ikke spiller så kan du tenke på det slik, rundt deg foregår det noe som man ikke ser med det blotte øyet. Før telefonen framfor deg, og en helt ny verden kommer til syne. En verden som får folk ut å gå eller sykle, oppleve nye steder og treffe folk de ellers aldri ville hilst på.

Man finner de små skapningene nesten overalt!

Ute i marka

I parken

På bussen!

Om jeg plutselig ikke oppdaterer bloggen så har det sine årsaker
1. Jeg er UTE!
2. Jeg er søkke sliten…
3. Jeg er søkke sliten….
4. Nevnte jeg 2 og 3?

Til sist er det vell bare å rope, GO TEAM VALOR!

Klikk på bildet for å komme til Team Valor Tromsø på Facebook

En Pokemonfrelst hilsen

Mia

#pokemongo #spill #gaming #pokemon #gottacatchthemall #spillefrelst #aktiv #mennesker #samfunn #itromsø

22 kommentarer

Siste innlegg