En lattermild opplevelse sammen med Vardesenteret

Det er lenge siden jeg har vært innefor dørene på Hålogaland teater, ble så glad når Vardesenteret inviterte meg med. Den siste tiden har vært litt tung, så nå skulle det bli godt å få strukket på smilebåndet ordentlig. Kjente jeg var litt sliten i kroppen og toppen, men da er det egentlig ekstra godt å lene seg tilbake å bare nyte.

Machokultur i solnedgang

Vi skulle få se Jaktlaget, en komedie som ga mange latterkuler imellom bannskap og sikling etter en ung kvinnekropp. Har du et mannebein som synes teater er kjedelig, så er Jaktlaget akkurat det som skal til for å overvinne han. Her er det mannfolk, kroppslukt, våpen, blod, men også noen ynkelige tårer og truser med stjerner. 

Se gjengen her!

Forsøkte tappert å gjenfortelle til samboeren, men husket ingen navn fra forestillingen i går. Det ble mer så gjorde han, så sa hun, så gjorde han… ja, en annen han altså. Ga opp den gjenfortellingen rimelig kjapt, å fortalte heller at det var et flott stykke med god humor og mange tvister.

Tusen takk for at jeg fikk være med, det gjorde godt, både lo og skvatt så man hoppet i stolen. Dere på Vardesenteret er så hjertegode som tar folk med på opplevelser som virkelig setter seg i forsetet av flotte minner. Det gjorde virkelig godt med en lattermild avslutting på dagen!

Mvh

Mia

#jaktlaget #hålogalandteater #jakt #teater #opplevelse #minne #komedie #hverdag #godeminner #latter #vardesenteret

2 kommentarer
  1. hahah der er jeg også utrolig “flink”
   – så tok han da vettu, før hun kom løpende, og han bare, så begge to bare!! haha
   Tror det nesten er en klassikere og fortelle på den måten når en ikke helt vet hvor en skal i alt sammen!:P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg