The Stanley Parable, spillet som får deg til å tvile på dine valg

The Stanley Parable er et first person exploration game fullstappet med humor! 

Du spiller som Stanley, en mann som dag ut og dag inn sitter på kontor 427 å får beskjed om hvilke taster han skal trykke. En dag er skjermen svart, ingen beskjed om hva han skal trykke. Stanley oppdager tidlig at han er helt forlatt, han begynner derfor å utforske kontorbygget.

Nå er det opp til deg å finne ut hvordan spillet skal slutte. Skal du finne ut hva som har skjedd, eller komme deg ut?

En fortellerstemme gir deg råd underveis, med en snert av humoristisk vri, men stemmer rådene med virkeligheten? The Stanley Parable vil få deg til å stille deg i tvil rundt hver eneste avgjørelse du tar! Hva skjer om du går til venstre?

Det er ubeskrivelig mange måter spillet kan slutte på. Jeg tok Stanley med på en tur der han begynte å kraftig hallusinere, det endte som det måtte…

Etter å ha sett noen stjerner og andre fine farger…

Ble konklusjonen at Stanley hadde sprunget sinnsforvirret rundt ute, for så å kollapse død på bakken.

Spillet burde ha stanset her, eller? The Stanley Parable stanser aldri, straks var man tilbake på kontoret å Stanley lurte på det samme igjen – Hvor hadde alle kollegene tatt veien?

Som nevnt vil du stille spørsmål ved alle avgjørelser. Skal man følge skiltingen, eller gå inn i det store skumle rommet merket Mind control facility? 

Etter noen runder stoler man verken på seg selv eller fortellerstemmen. Så hva er dette, kan det være slutten? Eller er det enda en hallusinasjon, har Stanley blitt gal..igjen?

Er The Stanley Parable egentlig et spill, har du i det hele og store noen innvirkning på utfallet? Eller er det hele bare i ditt hode, eller mitt i dette tilfellet? Den eneste måten å finne det ut er å prøve. Gjør det sosialt å få med en eller flere vennere, så kan dere sammen guide Stanley til hans skjebne. 

Mvh

Mia

#steamstore #steamgames #steam #gamer #gaming #spill #thestanleyparable #firstpersonexploration #fpe #anbefaling #bareetspill #indie #helgekos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg