Verdens enkleste glutenfrie brød

Jeg er ikke noe glad i å bake, men noen ganger må selv jeg finne fram forkle å hive meg rundt. Var mildt sagt skit lei av glutenfrie knekkebrød eller gummibrød fra butikken. Fant ut at til mitt bruk så var det faktisk rimeligere å kjøpe ferdigpakker enn ingrediensene alene, sykt dyrt å bake glutenfritt.


Skal ærlig innrømme at jeg tok den pakken som hadde det mest fristende bildet. Forberedt på lang baketid med rot og søl satte jeg igang. Straks jeg åpnet pakken ble jeg ganske stum, var dette alt? Det var som om de hadde meg i tankene når de fant opp dette brødet!

Slik ble verdens enkleste brød laget!

1. Sett ovnen på 175 grader og smør formen

2. Hell melblandingen i en bolle og tilsett 3 dl vann. Rør godt om, du kan la den stå å tykne litt om ønskelig

4. Hell deigen over i formen

5. Stek brødet på nederste rille i 70 minutter

6. Ta ut brødet og la det hvile på en rist uten tildekking.

Server!

Kun en pose med melblanding og vann! Ingen gjær som er prippen å må ha perfekt temperatur, ingen ventetid på heving.Tar deg ett minutt eller to å blande, hiv det i ovnen og nyt ferskt glutenfritt brød. 

Det enkle er ofte det beste, jeg lover at det smaker!

Mvh

Mia

#glutenfri #gluten #baking #brød #brødbaking #glutenfrittbrød #brødmat #matforvanligefolk #detenkleeroftedetbeste #enkelbaking

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg