En uke igjen

Da er vi inne i siste uken med Rosa sløyfe, men det er enda ikke for sent å gi din støtte! Er du i tvil hva pengene går til så anbefaler jeg at du leser ‘Dette går rosa sløyfe pengene til – Forskning i Norge (PRADA-studien)’. Dette er bare ett eksempel på hva pengene brukes til, for å belyse hvor viktig det er å støtte en god sak.

Doner gjerne til innsamlingen min på Kreftforeningens nettsider, Pink is the new black! 

hand holding pink breast cancer awareness ribbon
Licensed from: dolgachov / yayimages.com

Til de som bor i Tromsø, jeg har enda en del produkter om du ønsker noe håndfast. Rosa sløyfe trenger ikke være noe du bærer på jakken, men kan like greit være noe så praktisk som en isskrape eller nøkkelhank. Poenget er uansett at du støtter en god sak!

Du tror det kanskje ikke nå, men sjansene for at du vil bli berørt er ganske stor. Det kan være deg selv, eller en som står deg nær. I år er fokuset på de som lever med uhelbredelig brystkreft. Den harde sannheten er at 1 av 4 blir aldri frisk. Denne gruppen har lenge vært i skyggen, lite omtalt. Ingen liker å bli konfrontert med døden. Men de er der, de trenger å bli sett, de trenger å bli hørt. De trenger bedre medisiner som ikke bare forlenger levetiden, men gir mindre bivirkninger. 

Minner om konkurransen jeg har gående ‘Gjett riktig og vinn en pupp!’

Mvh

Mia

#rosasløyfe #rosasloyfe #kreftsaken #forskning #engasjement 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg