Du flotte stressende juletid…

Det har vært noen knallgode men også ekstremt slitsomme dager. Har fått tilbragt litt tid med den gode tantungen min Live, det er alltid like stas å være med henne. Kjenner jeg tyner meg selv litt ekstra, bare for å kunne dra på jekta å møte henne. Det er noe med å vite at man blir satt pris på, jeg vet hun liker å møte meg og Sigurd. Og vi liker å møte henne, lykketrollet. Da gjør man gjerne det lille ekstra.

Jeg og ungen påtok oss oppgaven med å pynte juletreet hjemme hos mamma, skal si ungen var dyktig. Fint ble det!


Så har vi pynta tre! 

For en tid tilbake lovet jeg ungen at hun skulle få komme innom å spille. Idag var en passende dag, hennes mor kunne da også utnytte anledningen til julehandel. Sist hun prøvde wow var hun ikke gamle tøtta. Det eneste hun da klarte var å trykke på noen taster, bevege karakteren med andre ord. Nå fikk hun til å utføre handlinger, som å skyte ulver, orcer og følge pila på kartet til neste quest. Vi måtte sette på click to move, det var enklere for henne.


Fremtidig gamer!

Nå er vi endelig ferdig. Gavene er handlet, pakket inn og levert. Huset er ryddet og vasket (sånn høvelig), de største innkjøpene er unnagjort. Da er det bare å vente på selve jula!

Men typisk, i helga oppdaget Sigurd at byllen ovenfor halen til Jesper var blitt større. For litt siden var han inne å fikk den tømt, nå hadde den virkelig vokst. Sigurd klemte forsiktig, testet fastheten, hard eller myk. Pang, den eksploderte! En blanding av puss og mørkt blod. Det var ekstreme mengder som kom ut, stoppet aldri. Omsider roet det seg og vi fikk renset såret. Det var helg, vi måtte bare vente. Første natten fikk ikke hunden sove, med mindre han lå nært meg. Så han fikk ligge i matfar sin datastol. Jeg ble litt lengre våken, kunne ikke vekke hunden når han endelig fikk sove. 

Sigurd har nylig vært hos dyrelegen med han. Der fikk han renset såret ordentlig, de fikk sikkert ut en god del puss og blod! Han fikk også med seg smertestillende, og antibiotika. Dakar lille trille <3


Såret til lille Jesper, etter at de har fått tømt og renset litt.

Nå har Sigurd dratt tilbake på jobb, jeg og Jesper er igjen hjemme. Han er trøtt etter turen til dyrelegen, å har lagt seg ned for å sove. Det var den tusenlappen, litt dårlig tidspunkt, men alt for hunden.


Jesper synes det er veldig synd i han.

Jesper har fått seg en fin body, slik at han ikke vasker såret. Greit å ha, så kan ikke Lenny komme til heller. Han var intens her om dagen, skulle absolutt på såret til Jesper. Men slik har Lenny alltid vært, en hjelper. Er det eksem, sår eller annet så er Lenny kjapp med å vaske. Når Live var liten passet han på henne som en hauk, han hentet min søster når hun gråt. Babyen gråter, fort dere!

Våknet til en koselig melding på FB. Ei som jeg har snakket bittelitt med via facebook hadde hørt at mange hodeplagg er for stor til meg. Jeg har et lite hode, har sydd inn ett hodeplagg, og har et som jeg vurderer å sy. Må se litt på stoffet, om det lar seg gjøre uten at noe rakner. Hun har lagt igjen to enkle luer i bambus på kreft poliklinikken. Så utrolig snilt! Og akkurat det jeg trenger, har nesten ingen nattluer, eller luer man kan bruke hjemme. Har mest de kjøpesenterluene/nå skal vi ut offentlig luene.

Når jeg er ferdig skal jeg ta en solid gjennomgang av luene, tror det er noen der som ikke har fått satt sitt preg på min skalle. Vet det er ei vakker lita sort lue som jeg har rotet bort. Har endevendt skapet, men finner den ikke. Har samlet alt i en pose, men der er den ikke.. finner den sikkert, til neste høst. Kanskje jeg finner noen småskaller som trenger seg luer? Noen blir jeg til å ta vare på, det skal være min jinx forsikring. Gir jeg bort alle, så skal du ta deg faen på at jeg kommer til å trenge dem igjen! 

Den snille og gode familien min gikk med på å ta julekveldsen idag, siden jeg har kur i morgen. Derfor blir det julebrød, kakao, edamer, lammerull og alt annet godt pålegg i kveld. Det har vi gjort i alle år. Bonus at tantungen også får spist sammen med oss, hun skal feire julen med sin pappa i år. En kveld, der vi alle er samlet. Slik skal det være. Gleder meg til i kveld!

I morgen, dagen før dagen, selveste lillejulaften skal jeg ha ny kur. Man får ikke juleferie fra cellegift, men de klarte ihvertfall å få den flyttet bort fra første juledag. Et annet pluss er jo at denne kuren er mildere, blir ikke kvalm, sover ikke i en uke. Noen timer søvn på grunn av allergimedisinen klarer man lett. Eneste jeg merker er at man blir mer sliten, utrolig sliten. Såpass sliten at jeg til tider kan bli fysisk dårlig. Så sliten at det føles som om man har influensa, eller kvalme lignende. Men det er jul bare en gang i året, litt må man lide for kosen sin del!

Mvh

Mia

#julestress #operasjon #hund #julepynt #brystkreft

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg