Fjerde og siste runde med FEC100!

Endelig er fjerde runde med FEC100 gjennomført. Har vært mye mer sliten denne runden enn forgående, sovet mye mer. Skal ærlig innrømme at jeg har holdt på å gå på veggen ved flere anledninger. Er møkkalei hele FEC! 

Er bare på dag fem, så har enda ikke fått smakssansen tilbake. Ingenting jeg drikker smaker godt…enten smaker det jern, medisin, eller kraftig forkjølelse. Vanskelig å forklare, men det er en vond smak som er konstant i kjeften. Alt som går inn får et hint av denne smaken, spesielt drikke. Vi har sju forskjellige saftsorter, ingen smaker godt. Om ting ikke smaker vondt, så smaker det ingenting. Te er et godt eksempel på det, smaker bare varmt vann, ingen te smak… varmt vann med et hint av den ekle smaken. Savner smaksløkene mine sårt nå. Det eneste som ikke smaker vondt er is. Gode herlige isen min!

Siste kurdag startet som de fleste, blodprøve, venting og mer venting før man slapp inn til legen. Denne omgangen ble Sigurd med inn, vi fikk derfor sitte på “bakrommet”. 


Gjøres klart til å sette nålen i veneporten. Nålen ser du nederst til høyre.

Litt flaks har man hatt i det hele, kurdagene mine har alltid fallt på en torsdag. Og på torsdagene er det noen hyggelige mennesker som går rundt å serverer kaffe og kake, Sigurd forsyner seg av gulrotkake hver gang. Er bra han får litt kosemat i skrotten når han må vente på at jeg skal bli ferdig med kur. Tusen takk til de som stiller opp å gir slike små lysglimt i hverdagen!


En hyggelig dame gikk denne torsdagen rundt med kaker og kaffe.

Siden det var min siste omgang med FEC100 ville jeg dokumentere det litt med en liten filmsnutt. Jeg var sykt trøtt i trynet, og trettere skulle jeg bli kort tid etter.

Siste runde med fec100! Usj, den lyden….sjh, sjh, sjh, sjh..

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er sikker på om jeg hadde klart fem runder med helvetteskuren, takk og lov for at det bare er fire! Da er jeg faktisk halvveis i behandlingen, neste som gjenstår er ukedoser med Taxol, i 12 uker. Jeg er veldig spent på hvordan den cellegiften er iforhold til fec. Det ryktes at den skal være mye mildere. Noen andre bivirkninger, blant annet nevropati. Har fått beskjed om å gi beskjed med engang om en kjenner prikking/nummenhet i fingrer eller tær. Har søkt råd hos de kloke hodene på facebook gruppen Brystkraft angående bivirkninger på neste kur.

Om denne oppdateringen kan virke noe mangelfull eller på annen måte litt rar, så er det ene og alene fordi hodet mitt er dønn sliten. Fikk nesten ikke sove inatt. Sovnet sent og våknet i fem tiden, lå våken til Sigurd stod opp i 07.30 tiden. Fikk bittelitt søvn på øyet etter det, men ikke meget. Hodet mitt er som bomull. For ikke å snakke om mangelen på drikke, tørster. Men klarer ikke drikke når alt smaker vondt. Forsøker å få i meg litt nå og da, men er langt fra nok. Gleder meg til smaksløkene vender tilbake. Da skal det bli feiring med hamburger!


Trøtt i trynet og siste kur!

ENDELIG FERDIG MED FEC100!

Mvh

Mia

#fec100 #fec #cellegift #brystkreft #ferdig #oddfellow

 

4 kommentarer

Siste innlegg