Julemesse, Vardesenter og siste runde med FEC100.

Givende dag! Julemesse på UNN, måtte nesten stikke innom. Fikk også benyttet anledningen til å hente medisinene til morgendagen på apoteket. Greit å få ting unnagjort, da er jeg beredt! 


Noe av det mamma solgte på messa (sammen med to andre).

Fant to julegaver på messen, litt mindre stress fremover. Mamma var også på messen, kjøpte en pose med lefser fra henne, tenkte det kunne komme godt med til kaffen på vardesenteret.

Fikk meg en liten overaskelse der oppe, sånn går det når man ikke følger med på hva som står på planen. Lunsj, og ikke minst godt selskap! Rundt det bordet er det ganske mange tema som dukker opp i løpe av dagen. Jeg kan lett tilbringe timer på Vardesenteret. Tiden flyr når man er omgitt av flotte folk.


Lunsj på Vardesenteret.

Møtte også på to karer som var der i forbindelse med Movember. Han ene (ved navn Geir) har vært såpass tøff at han skal fjerne øyenbrynene om han når 20 000 på barten sin, les mer her. Så om du ønsker en lokal fra Tromsø å støtte, gi ditt bidrag til Geir Ringvold, så kanskje han mister øyenbrynene sine? Det er lov å håpe, det hadde ihvertfall jeg likt å sett! 

Det er ikke lange tiden før kalenderåret er over, jeg benyttet derfor anledningen til å kjøpe meg en kalender. Den skal få en fin plass i 2015!


2015 kalender med flotte damer!

En lang men flott dag! Det er siste dagen før man blir liggende i en uke, sovende. I morgen er nemlig siste runde med FEC100! Siste omgang med djevelkuren! Gruer meg noe sykt, men gleder meg til å være ferdig. Om en uke, pluss en helg skal jeg juble. Endelig halvveis i kuren. Glede!

Siden jeg er skalla, er det bare rimelig og rett at jeg har skalla til øredobber også! Skal det være, så skal det være.


Skalla!

Nå skal jeg nyte vært minutt som gjenstår av dagen. I morgen blir jeg borte i en ukes tid, sovende. Forhåpentligvis siste runde der man ligger snorkende i en uke! Ha en flott dag og uke folkens, nyt at dere har energi til å gjøre dagligdagse ting. Jeg er kaputt nå, men nekter å legge meg!

Mvh

Mia

#julemesse #vardesenter #unn #fec100 #fec #skalla #brystkreft

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg