Endelig mer energi, og helg!

Endelig helg, endelig kom litt energi tilbake. Jeg er ikke storforlangende, trenger ikke være tipp topp, bare det at en faktisk ikke sover hele dagen holder for meg!

Selv om man går igjennom en hard behandling mot kreften, så er ikke hver dag kreftrelatert. Den uken etter cellegift er den verste, kroppen minner deg på hva hvorfor. Men nå, når man kan senke skuldrene litt, gjøre andre ting, da havner kreften i baksetet. Åh, det er så deilig å kunne gjøre litt ihvertfall! Det betyr ikke at jeg ville begitt meg ut på en lang handletur på Jekta, så mye energi har jeg absolutt ikke.

Fredag fikk jeg besøk av min tante Randi, hun hadde med seg sengsett og noen klær. Blir så uendelig glad for slike ting! Sengsett trengte vi virkelig, og klær får man aldri nok av. Resten av dagen var egentlig ganske daff. Ikke helt på topp enda.

Lørdag brukte jeg og min kjære Sigurd til å se serie på tv, og til å spille Diablo3. Herlig! Er så lenge siden jeg har hatt en ekte nerdedag, uten å være så ekstremt redusert. Ja, for du trenger faktisk å ha planeten i orden når du spiller. Forsøkte litt tidligere i uken, det gikk heller dårlig. Jeg hadde null reaksjonsevne, klarte ikke å konsentrere meg. Er litt der enda, men heldigvis bedre. Da fikk endelig jeg også forsøke meg på å spille med en seasonal character, ikke kommet meg så langt. Går sakte fremover, å blir nok relativt amputert spilling. Men hva gjør det så lenge man koser seg?

Sigurd mobber meg når jeg er trøtt, og reaksjonsevnen ikke er på plass. Han finner det litt underholdende at jeg kan noobe sånn rundt.

Meg: Obs!
(Sigurd ser bort på meg)
Meg: Hold på å stå i den der…(peker på skjermen)
Sigurd: Du står enda i den…
Meg: SHIT!
Sigurd: Heheheheheh! 

 


Min lille seasonal Demon Hunter. Eneste grunnen til farven på gearet, achievement å drepe alle bosser med mariner dye.

Senere på kvelden dristet jeg smaksløkene og ørkenmunnen min til å smake på litt potetgull. Det var jaggu ikke så ille. Herlig å være i bedre form! Vi ble ganske trøtte når de tidlige nattetimer begynte å sige på. Da skjer det som vanligvist skjer, uavhengig av alder, humoren får en ganske lav terskel. Men skal si jeg ble fornøyd med resultatet, ser ikke i det hele tatt sinnsforvirret ut. De posene under øynene kommer nok til å rekke meg ned til knærne før en er ferdig med behandlingen!


“Ove Sundberg” rosasløyfe style! 

En hel dag uten å sove, blodskutt på øynene. Fikk faktisk ikke til å sove, forsøkte i en times tid. Det merkelige er at en ikke fikk sove på natten heller. Første gang på lenge jeg faktisk måtte benytte meg av en sovepille. 

Søndag, før vi tok turen bort til mamma, prøvde jeg for første gang vattpuppen. Hadde før operasjonen kjøpt flere brystholdere uten spiler, vet ikke hva slike heter egentlig. Ikke er det sports BH, ikke er det vanlig BH. Jeg har aldri vært klok på slike kvinnegreier, og nå kan jeg vell kalle meg 50% mann? En pupp, og ingen funksjon fra eggstokkene i nåværende øyeblikk! Mangler bare testosteron, så hadde man nesten vært der. Så, jeg gir dere et bilde av hvordan det så ut første gangen jeg forsøkte vattpuppen!


Ikke helt symmetrisk!

Ja, du ser rett. Vattpuppen er større enn puppen min! Så da er man like langt da, usymmetrisk andre veien er det ingen poeng i. Får vell ta meg en tur å se om en får skaffet brystholder beregnet til proteser. Og ikke minst, en faktisk protese. Denne vattprotesen er kun ment midlertidig, bare jeg som ikke har sett nytten. Hurra for små pupper, at man mangler en lar seg lett skjule under klær! Men kunne vært greit å ha en pupp liggende om man skal kle seg litt penere, f.eks jul og nyttår.

Hjemme hos mamma lå en bunke med brev å ventet på meg. Blant annet har min kirurg henvist meg til mestringskurs. Utrolig snilt av han å gjøre det, men reaksjonen min kommer til noe lengre ned i brevet:

“Vi planlegger at kurset blir gitt innen utgangen av September 2016. Vi gjør oppmerksom på at tidspunkt kan bli endret.”

2016… det er ikke litt lenge til? Har nok glemt av hele kurset innen den tid.

Fikk også et annet brev som jeg stusset over. En lekker regning fra Kirurgisk Dagbehandling, på hele 75 norske kroner. Materialgebyr står det, hvilke materialer? Og hvorfor ble man ikke informert om at disse materialene isåfall kostet 75 kroner? Bandasjene fikk jeg når en lå på urologisk, er det dem? Eller kanskje vannglasset? Sengetøyet? Hadde vært fint å vite hva som kostet hele 75 norske kroner. Jeg har i tillegg frikort, noe som gjør det hele et enda større mysterium. Noen som har innsikt i hva disse 75 kronene kan komme av? Forøvrig har jeg enda ikke fått ID kortet til VAPen min kjære Kirurgisk Dagbehandling, er det kortet som kostet 75 kroner? Kortet som har blitt rotet bort, og etter hva jeg forstod kunne man ikke lage nytt heller. Noen som klarer å knekke nøtta om de 75 kronene?

Her i nord er vinteren rett rundt hjørnet, Sigurd skiftet derfor dekk på både han og mammas bil. 


Snille kjæresten min som hjelper mamma med dekkskift <3

Imellomtiden satt jeg og hundene inne. Jesper og Lenny sprang litt rundt. Jesper fant seg en katteleke å tulle med, Lenny observerte for det meste. Jeg hadde også fått en liten gave fra min tante Gerd, skal si jeg lo godt når jeg åpnet den. Sexy! Klarte ikke dy meg, måtte ta en “selfie” av grisedama.

 
Lenny og Jesper tuller på veranda.                               Sexy grisedame sparegris! 

For en tid siden nevnte naboen Lena en type sopp som man kan brygge te av, chaga. Den skulle visst være god mot kreft, i bakhodet kunne man minnes noe slikt. Gikk hjem å googlet litt, kom fram til at det var det samme som Kreftkjuke. Det ble lagt litt på hyllen inntil videre. Så en dag var det et program på tv angående sopp, tilsynelatende et helt vanlig naturprogram om forskjellige sopper. Etter at vi hadde dratt ringte mamma, helt på slutten av programmet hadde de snakket om akkurat denne soppen. Enda en gang la jeg det hele litt på hylla, stresset ikke akkurat. Hadde jo ikke begynt ordentlig med behandlingen. Helt til en dag man satt å pratet med familien hjemme hos mamma. Min søster nevner at hun kjenner en som selger chaga. Min søster har bodd i en liten bygd i Finnmark i noen år, samme bygden er hjemplassen til mamma. Her er det da altså en person som driver salg av chaga.

Jeg tror verden prøver å fortelle meg at jeg bør forsøke chaga. Da sammen med cellegift selvfølgelig, jeg er ikke av den typen som dropper medisin for alternative metoder (med mindre du er terminal, da forstår jeg det meget godt). Men jeg er heller ikke av typen som hyler av å prøve nye ting. Dette er jenta som laget pappa flass shampoo av einebær på barndoms rommet som tenåring (han sa den funket å ba om mer!). Som var medlem av Energica, og hang daglig på paranormal.no, og ikke minst hun som tror på spøkelser. Jeg har kanskje ikke lenger noe alter på rommet fylt med diverse urter, jeg har kanskje gitt bort både tarotkort og runesteiner (eller de ligger hos mamma tror jeg), men jeg er fortsatt den samme jenta. Hun som utforsker nye ting! 

Mamma fikk nummeret hans fra min søster, nå har pakken ankommet! 


Klar til å kokes! Lurer på hvordan det smaker.
 

Du kan lese mer om chaga/kreftkjuke her! 

Nå skal jeg hente frem potetgullposen og hive meg i litt Diablo3 spilling! Det anbefaler jeg flere til å gjøre. Er ganske sikker på at mange har en indre gamer som bare venter på å få kloa i tastene, de bare vet det ikke enda. Prøv!

GOD HELG!

Mvh

Mia 

#brystkreft #chaga #gaming #spill #diablo #d3 

6 kommentarer
    1. Artig å lese bloggen din i dag 🙂 Du høres så glad og livlig ut, æ blir glad når du e glad 🙂 Fint at du har fått litt energi tilbake. Artig at du likte grisedama 🙂

    2. Alltid like intresangt å lese bloggen din Mia 🙂 Ja flere bør prøve D3. Har selv nettop startet. Jeg er ikke akkurat flink, meeen det er så gøy! Roberth er på jobb og jeg sitter hjemme å spiller og blogger. Sånn synes jeg det skal være 🙂
      Den brystprotesen ser jo bra ut, litt stor men folk er jo ikke symetrisk.
      Håper energien kommer seg så du kan nyte vinteren som sikkert kommer snart. Godt å sitte inne å se ut på snøen med en varm kopp te 😀
      Stå på Mia, du er sterk som en okse og søt som en kake 😀

    3. pcoskampen: D3 er kos, spilling generelt er kos ^^, Spesielt på vinterstid! Samme her i huset, gubben er på jobb. Og jeg sitter hjemme å designer broderier, leser nyhet, drikker te og nå skal jeg også hive meg i spillingen!

      Jaa, var ute med bikkja tidligere. Vi ble stående å se på noen nydelige kjøttmeiser som lekte mellom tretoppene <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg