Kickstartet julestemningen med; Et juleeventyr av Charles Dickens

Teater er noe jeg til vanlig ikke har råd til, derfor ble det ekstra spesielt når man fikk muligheten til en slik opplevelse fra Vardesenteret. Enda koseligere at jeg kunne ta med mamma på en riktig mor og datter kveld. Fatiguen min hadde grepet tak i går, så var kanskje litt fraværende i noen øyeblikk, men det var fortsatt godt å kunne slappe av på teater.

Tjuvstartet julestemningen litt tidligere i år, vanskelig å unngå med et så flott stykke!


De fleste har sett eller hørt fortellingen et juleeventyr, gjerrigknarken Ebenezer Scrooge som hater jul og alt som har med jula å gjøre. Hvordan øynene hans blir åpnet ved hjelp av tre ånder som tar han med til fortidens jul, nåtidens jul og fremtidens jul. Historien er preget av høy moral om å være varm, medmenneskelig og gavemild mot andre. Alt annet enn hva Scrooge er.Liker du historien slik den er vist på tv, så vil du elske den på teater!


Kan nesten ikke beskrive stykket i fare for å avsløre noe utenom den kjente historien. Den kan kanskje være litt skummel for de aller minste, så ville sagt ungene bør være rundt 7+ år.

Vakker sang fylte salen, du kan ikke unngå å kjenne hele stykket inn til beinmargen. Smil og latter, men også en tung klump i halsen og hjertet på vegne av den unge Scrooge. Samtidig får man medynk med den eldre Scrooge som må gjenoppleve fortiden og se nåtid og fremtid i sin klarhet. Man ser hvordan livet har formet den gamle mannen til å bli så kald.Lille Tim og familien som vi kjenner så godt fra historien

Anbefaler på det sterkeste å kickstarte julestemningen med dette vakre, sterke og rørende stykket!

En opplevelse rikere
Hilsen

Mia

Alle de små bildene er hentet fra Hålogaland Teaters side, her kan dere også gå inn å se når neste forestilling er!

#opplevelse #teater #ht #hålogalandteater #etjuleeventyr #charlesdickens #scrooge #vardesenteret #morogdatter #tromsø #superlokalt #kildentiletrikereliv #hverdag 

11 kommentarer

Oda

10.11.2016 kl.13:14

så koslig :) Må se!

lisarorvik

10.11.2016 kl.13:15

Så koselig :)

dvergpinschere i mitt hjerte

10.11.2016 kl.16:41

Så herlig! ja det er godt med litt avbrekk selv om man er sliten..Håper du koste deg! jeg er ikke kjente med denne fortellingen..og går aldri i teater..Men sikkert en flott opplevelse..

Mia - Alt annet enn A4

10.11.2016 kl.18:38

dvergpinschere i mitt hjerte: Den bruker å gå i jula på tv, finnes mange versjoner :) A christmas carol er den engelske tittelen.

frodith

10.11.2016 kl.19:02

Ååå, så gøy å være på teater da :-) Lenge siden jeg har vært, men var på konsert i går :-) Så fint ut det her da, og jeg kjenner jo historien :-)

Mia - Alt annet enn A4

11.11.2016 kl.12:12

frodith: Koselig å gjøre litt andre ting i hverdagen :) Håper du koset deg på konsert!

spisogspar

10.11.2016 kl.21:49

Så koselig! Hadde vært moro å se dette på teater :D

Mia - Alt annet enn A4

11.11.2016 kl.12:13

spisogspar: Tror de skal ha forestillingen flere plasser i Norge, men usikker på hvor :) Kjempefint stykke

Søtmonsen :))

11.11.2016 kl.10:03

Hørtes og så veldig koselig ut! :D Elsker den fortellingen på TV i juletider, har den tilogmed på DVD xD I tegnefilm versjon da :) Men sett begge deler :)

Mia - Alt annet enn A4

11.11.2016 kl.12:14

Søtmonsen ): Jaaa, det er en fantastisk fortelling! Har sett mange versjoner, finnes vell en der Onkel skrue spiller Scrooge :D

Søtmonsen :))

11.11.2016 kl.18:06

Hehe, stemmer det! :D Har sett den en gang i tiden ja :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits