Været satt ingen demper på sommeravslutningen med Ung Kreft

På de siste arrangementene til Ung Kreft har det aldri klaffet, men denne gangen gjorde det endelig det! Troppet opp på selveste Yonas med en mage som var sulten etter pizza. Gikk opp til annen etasje, de hadde nok sikkert slått seg ned der. Hodet går jo litt tregere for tiden, så ble stående litt å beskue noen mennesker ved et langbord... sakte men sikkert trekte jeg konklusjonen, de der er nok litt i eldste laget for Ung Kreft, grov i målet var de fleste også.Hørte noen stemmer lengre bort, ble også der stående å se litt lengre enn normalt... noe kjent var det. Ei sier, dette er Ung Kreft. Jupp, det var det! Der koblet hodet inn hva som var gjenkjennelig. Fortet meg å svare, sonderer bare terrenget jeg. Gjorde jo det, koblet bare ikke helt inn med det første.

Det ble noen hyggelige samtaler rundt bordet om både det ene og det andre. Noen nye business ideer dukket også opp, men de kan man vell ikke røpe. Winky face and that sort of thing. Og selvfølgelig den klassiske Yonas tako pizzaen som hele byens befolkning kjenner og elsker. Stemmer det din kverulant, det er tako med K. Yonas opererer nemlig med ekte (nord)norsk på deres online meny.

Trøtt og sliten etter en hyggelig aften der magen ble rikelig mett på lekker pizza.  Grå skyer og regn satt ingen demper på sommeravslutningen med Ung Kreft. Vi befant oss riktignok under tak, godt beskyttet fra vær og vind. Men det vil jeg påstå vi kan tillate oss når sommeren enda ikke har vist seg fra godsiden her oppe i litt mer arktiske strøk.Takk for pizzakos, dere er gull!

En stappmett hilsen

Mia


#pizzakos #pizza #yonas #hverdag #ungkreft #sommeravslutning #sommer
 #mettimagen #tromsø #nordnorge #regn #helse #samhold 

4 kommentarer

frodith

22.06.2016 kl.21:48

Så bra alt klaffet og at du koste deg <3 Det fortjener du jammen meg skjønne deg <3

Mia - Alt annet enn A4

23.06.2016 kl.19:19

frodith: Ja, det er så godt å kunne kose seg sammen med andre i samme båt :)

Merethe Høili Johansen

24.06.2016 kl.03:20

Dette hørtes utrolig koselig ut <3 Veldig godt å ha noen som har vært eller er i lik situasjon som en selv å være med noen ganger :)

Mia - Alt annet enn A4

24.06.2016 kl.11:33

Merethe Høili Johansen: Det skal være sikkert :) Folk i samme situasjon føler seg ikke like lett ubekvem når man prater om slikt, er mer en lett og ledig vanlig samtale :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits