Hvordan unngå svette pupper?

De aller fleste kvinner har en eller annen gang opplevd svette pupper. Det blir klamt og ekkelt, hud mot hud i varmen. Trodde egentlig dette var en problemstilling som ble borte idet puppen ble kappet av, så feil kan man ta. Mangler man pupper kan man velge å bruke protese, men det har seg slik at plastpupper gjerne blir ekstra klam i varmen. Om du trodde svette pupper var ille, vent til du har prøvd dette. Når jeg beveger meg kjenner jeg protesen klistre seg mot huden, løsne, klistre seg, løsne. Det lille stykket stoff som befinner seg imellom utgjør ingen forskjell... 

 

Breast
Licensed from: adamr / yayimages.com


Skulle tro jeg ikke ville kjenne noe når jeg mangler følelse, men på et merkelig vis gjør man det. Tror det har noe med tyngden eller presset mot området å gjøre. Har absolutt null følelse om noen stryker over, men kjenner press. Har jo ikke nerveskader på musklene innvendig for å si det slik. I tillegg har jeg skalleprotese på den friske, føler den svette klistringen ekstra godt der.Nå har vi ikke akkurat blitt beært for mange varme sommerdager her nord, men noen har det blitt. Optimisten i meg håper stadig sommeren kan gi oss noen få solskinnsdager til før sola takker for seg og vinteren setter inn (vurderer å bruke de som lommevarmer på vinterstid). Det blir ofte puppeløst behag når sola står høyt på himmelen å skuer over oss. Hei sol, jeg ønsker ingen svett og klam plastpupp idag takk! Men må si det hadde vært fint å kunne pynte seg med pupper når været er på godsiden.


Til deg som kanskje aldri har møtt meg, om jeg ser skeiv ut så ligger puppen(e) i skapet!Kanskje skulle jeg fortsatt på ideen fra ifjor? Ikke glem støtten til den friske puppen! Men da hadde jeg ikke skalleprotese på den friske... ideen var god da!


Er du også ei plastpupp-dame, har du kanskje noen gode tips til en plastpupp-amatør? 


En plastic fantastic hilsen

Mia

#plastpupp #protese #puppeløs #brystkreft #mastektomi #helse #personlig #sommer #sol #svettepupper #enpupp #brystprotese #personlig

13 kommentarer

Helene Aspergerinformator

11.08.2016 kl.15:29

Du er tøff som deler! Jeg har aldri hatt svette pupper, har vel for små til det. Men plast kan hende oppfører seg annerledes enn naturlige også. Heier på deg og håper du får tips!

Mia - Alt annet enn A4

11.08.2016 kl.15:31

Helene Aspergerinformator: Takk for det :) Ja, har jo egentlig små pupper jeg også (eller en liten pupp igjen). Må ha to proteser siden det ikke finnes en liten nok til den bortopererte puppen. Men det blir så klamt! :P Håper noen som har hatt slikt over tid kanskje vet mer enn meg :)

frodith

11.08.2016 kl.15:45

Uff, det hørtes klamt og ekkelt ut ja. Jeg gikk ikke med bh før jeg var 30 år omtrent. Liker det dårlig. Så alt av ubehag fjernes så fort jeg er inne døra..:-D Men må ha bh ute blant folk, vet er ikke svett, men ekkelt er det likevel.. Håper du får noen svar :-)

Mia - Alt annet enn A4

11.08.2016 kl.15:48

frodith: Ja, er nok noe med vaner også. Er jo ikke vant til å ha en plastpupp liggende der, brukte laaang tid før jeg begynte å bruke dem daglig. Håper noen flotte damer aner råd :)

Benedikte

11.08.2016 kl.15:45

Jeg har ikke plastikkpupper, MEN jeg har derimot unormalt store naturlige bryster som også fort blir klamme og svette. Det finnes noe på apoteket, det er akkurat som noen firkanta bomullsbiter/bind. Disse heter mesoft og er 10x10 cm og et helt supre til å legge under armer (med genser selvsagt), eller nedi trusa, eller med bhkant (ditt tilfelle: under plastikkpuppens ende?) det er bomull as said, og det trekker fuktighet og unngår svette :-) håper det kan hjelpe!

Mia - Alt annet enn A4

11.08.2016 kl.15:50

Benedikte: Tusen takk for knallgodt råd! Skal absolutt sjekke ut det :D Må jo være mulig å legge det inni proteselomma på BH'en. Takker igjen <3

Benedikte

11.08.2016 kl.19:51

Så bra du syns det var et godt tips! Ble litt usikker på hvordan det virket med plastikkpupp liksom, men prøv? Pakken koster ikke så mye tror jeg :-) versegod! <3

Mia - Alt annet enn A4

11.08.2016 kl.21:06

Benedikte: Vil tro det bør fungere kjempefint. Skal kjøpe neste gang man er innom apoteket, greit å ha liggende til en varm dag :)

Benedikte

11.08.2016 kl.21:52

Ja, absolutt! :-D

11.08.2016 kl.22:22

Prøv ammeinnlegg, feks fra libero :) Bygger litt ut, men unngår at det blir klamt.

Mia - Alt annet enn A4

12.08.2016 kl.11:32

Anonym: Tusen takk for tips anonym <3

Søtmonsen :))

11.08.2016 kl.22:36

Huff, kjenner til problemet med puppesvette ja ;s Har jo ikke plastpupp, men litt for store pupper sånn naturlig da. Sliter jo med dette selv, og har prøvd sånn som isgele å smøre under puppene. Eller babypudder. Men jeg orker jo aldri å stå å fikle med ting, så har liksom ikke fått testet det ordentlig ut. Men kan være verdt å prøve :)

Mia - Alt annet enn A4

12.08.2016 kl.11:33

Søtmonsen ): Kan tro det blir slitsomt i lengden ja. Sånn sett har jeg jo en fordel, kan kle de av meg :P Men noen ganger vil man jo pynte seg med pupper også :) Tusen takk for tips <3

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits