Anbefaling til helgen, Overwatch (BETA)

I går fikk vi testet ut litt Overwatch (beta), det nyeste spillet til Blizzard entertainment. Kort fortalt er Overwatch et 6 mot 6 lag basert first person shooter. 

I morgen 5-9 mai er det FREE open beta, så hvorfor ikke spille litt i helgen?
Det er ikke rent få karakterer du kan velge iblant, å alle har en mengde forskjellige egenskaper. Ingen grunn til bekymring, du kan skifte underveis om den du har er møkk i sammesetningen med resten av laget. Trykk F1 og du vil få en fin liste over hva den valgte karakteren har av egenskaper.
Det finnes noe for alle, faktisk så mye at det kan være vanskelig å velge. Liker du å snipe, eller rå muskler som bare knuser alt på sin vei? Kanskje er du den som liker fart, klatre og hoppe på bygninger, eller er flyging mer din greie? Pil og bue, laser, eller dual pistol? 


Tre av mine favoritter til nå

Pharah


Pharah er av den enkle typen å kontrollere, men samtidig gjør hun super skade med sin rocket launcher.

Tips: Bruk barrage kombinert med jumper jet, ideelt sett bør det være en tank i bildet. Hun er best mot fiender som ikke kan skyte så langt, de når henne ikke i luften.

D.Va


D.va er en herlig liten tank, som fungerer mest som en pest og plage. Ødelegg battle suiten hennes, D.va står der like hel. Hun tåler en slikk og ingenting uten battle suit, men det hjelper en lang vei siden hun har mulighet å få den tilbake.

Tips: Bruk booster for å komme deg midt inn i klyngen av fiender, bruk så self-destruct. Løp som faen, du tåler ikke en skit. Husk at booster kan knocke fienden bakover.

Mercy


Mercy er engelen vi alle trenger, ikke bare healer og resser hun, men gir laget DPS boost. 

Tips: Spar resurrect til flere på laget dør! Ikke glem å gi DPS boost når healing ikke er nødvendig. Finn de spillerne som gjerne trenger det lille ekstra. Eksempelvis er Mercy en god kombinasjon sammen med Pharah.
Hopp i det, klikk her for free open beta!Overwatch blir utgitt 24 mai, så her er det bare å glede seg!

En spilleglad hilsen

Mia

#gaming #spill #nerd #overwatch #beta #openbeta #anbefaling #freeopenbeta #Blizzardentertainment #heroes #fps

8 kommentarer

frodith

04.05.2016 kl.19:14

Hihi, du er skikkelig spilledame du :-) Jeg spilte litt før, men det er lenge siden. Tomb Raider gikk det i :-)

Mia - Alt annet enn A4

04.05.2016 kl.19:35

frodith: Det husker jeg fra barndommen, men var mest min bror som spilte det. Likte resident evil bedre :) Går en del i spilling, grei måte å slappe av på :)

Merethe Høili Johansen

05.05.2016 kl.00:13

Så morsomt! Vet at kjæresten driver å spiller det nå, kanskje jeg også skal prøve det i helgen :o hihi <3

Mia - Alt annet enn A4

05.05.2016 kl.11:31

Merethe Høili Johansen: Hiv deg med, er jo gratis å teste det nå i helgen så :)

Izayoi

09.05.2016 kl.09:25

De har utvidet til 10 mai, så enda litt mere tid og kose seg med spillet på :)

Mia - Alt annet enn A4

09.05.2016 kl.09:53

Izayoi: Jaaa, min samboer sa det når jeg kom hjem. Har vært bortreist i helgen, så nå får jeg også litt mer tid å spille på :D Glede!

Izayoi

09.05.2016 kl.11:09

Og et nifty lite triks med D.Va er at du bruker launch og så trykker q for ultimate, så sender du "skallet" rett dit du vil ;) Effektiv og noe ondskapsfullt ;)

Mia - Alt annet enn A4

09.05.2016 kl.11:45

Izayoi: Ja, fant ut den i etterkant av innlegget :) Før det brukte jeg launch for å komme nærmere fienden og hurtig ulti. Bare å bruke ulti rett etter launce i stedet, så funket det flott. Mange flere små triks vil nok dukke opp etterhvert. La oss bare håpe de ikke fjerne den muligheten med godeste D.va!

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits