Jeg vant påskekonkurransen!

Jeg vant påskekonkurransen til en av de flotteste bloggerne jeg vet av. Nylig startet hun en helt fersk blogg, med nytt og frisk design. Liker du hunder, humor, meninger, konkurranser med mer. Ja, da er denne dama verd å følge. Er egentlig på vei ut døren, men flotte folk fortjener mengder med skryt.

Sjekk henne ut her, elevele.blogg.no 

Jeg ønsket meg nøtter og sorte krokodiller. Det var noen få oransje som hadde sneket seg med, forandring fryder. Men dæsken Elin, du må ha brukt en halv evighet å plukket sorte krokodiller! Jeg bøyer meg i støvet.Alle krokodillene fikk ikke plass i den store koppen, det er mer hvor de kom fra. De får bli igjen hjemme, så trenger jeg ikke å dele de med noen. Grådig på krokofantene. Nøttene skal jeg legge i vesken, så har jeg snacks til turen.

Et koselig brev som nesten gikk meg hus forbi, var så ivrig etter å spise krokodiller og nøtter at jeg ikke undersøkte konvolutten grundig nok. Ble alt annet enn lei meg, så snilt av deg. Kom som bestilt, trengte litt forandring fra all sjokoladen.

Pakken kom egentlig i går, etter jeg allerede hadde lagt ut gårsdagens innlegg. Men en ting skal du vite gode dame, you made my day! Hadde en ganske sippete dag, den ble straks bedre med noen trøstende krokodiller innabords.

Tusen takk du flotte kvinne!


Mvh

Mia

#konkurranse #vinner #påske #krokodiller #nøtter #blogg #hverdag #hverdagslykke #mademyday #elevele

8 kommentarer

ordeneskraft

01.04.2016 kl.07:57

Gratulerer med seieren! :)

Så koselig med en slik pakke i posten :)

Mia - Alt annet enn A4

02.04.2016 kl.09:16

Takk! Ja, slik gjør dagen lysere ??

frodith

01.04.2016 kl.08:00

Så koselig, Elin er topp :-)

Mia - Alt annet enn A4

02.04.2016 kl.09:15

Det er hun virkelig :-)

Elin Slåen

01.04.2016 kl.09:55

Så bra at den kom frem- selv uten egg 😊 Altså, folk tittet litt rart på meg der jeg sto og plukket ut de svarte, og det var ikke bare lett med en stor skei 😂 Men, fargerik som jeg trur jeg er så blei det litt feil å kun plukke svarte krokodiller så da sneik jeg med noen av de andre også! Ha ha. Da lan du jo dele de med noen så får du alle svarte for deg selv 😁 De som lager disse krokodillene sier forresten at de smaker nøyaktig det samme- jeg er ikke enig! Svart er best 😉 He he.

Tusen takk for mange flotte ord- og beklaer til de som eventuelt måtte stoppe innom meg for det rotete designet- manglet et innlegg på bloggen for å få den til å se grei ut igjen- vi snakker så klart om en giveaway som kommer enten lørdag, søndag, eller mandag- vi får se hvor treig jeg er 😁 he he

Mia - Alt annet enn A4

02.04.2016 kl.09:14

De bare skrøner, sorte er best! Deler litt med gubben siden jeg spiste opp alle hans krokodiller i påsken. Ha en knallfin helg! ?

dedicat

07.04.2016 kl.14:41

Titt tei,, ble anbefalt av Eileen om å titte innom.. og det er nå gjort. Flott blogg, ble jo litt nysgjerrig siden jeg ikke har kontakt med mange andre bloggere fra nord :) Ha en vakker dag

Mia - Alt annet enn A4

09.04.2016 kl.17:17

dedicat: Så koselig! Jeg er bortreist for tiden, en uke gjenstår. Så blir litt lite blogging, og tid til å lese. Legger deg til, så får jeg lest litt når man kommer seg hjem til der det er bedre internett.

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits