Påskekos i nord (film/foto)

Det var nydelig påskevær ute i går, men siden formen min ikke tillater noen sprek marsj på fjellet akkurat, så ble det en tur til fjæra på Håkøya. 

Her hadde ikke mange føtter tråkket siden de siste snøfallet. Nydelig og urørt på vei ned mot hytten.
Sola hadde valgt å stå direkte over motivet jeg ønsket å knipse bilde av. For å si det enkelt, jeg så ikke en dritt på verken speilrefleks eller mobilen.Solbrillene gjorde det pent umulig å se skjermene, og uten ble man blendet. Spennende når man kom hjem å fikk sett hva man egentlig hadde styrt med på turen. Hadde visst fått mange merkverdige missklikk-bilder.


Wops...

Siden jeg ikke fikk knipset de bildene jeg ønsket, så ble det litt filming i stedet (husk å skru på HD).

Bikkja er en kortskanking (hund som eier), så gikk det greit å ha han løs i fjæra. Han ville jo bruke et år eller to på å bane seg vei fra der vi satt. Vinter er Jespers årstid, han blir som en valp når han får hoppe og danse i snøen.


Resultatet av litt vell mye kos i snøen.Det var hærlig å sitte i fjæra å lytte til isen som knitret imot hverandre, skru volumet opp!

 

Elsker vinter og nordnorsk natur.Vell hjemme ble både jeg og bikkja liggende langstrak resten av dagen, men vi fikk ihvertfall koset oss litt i sola. Greit å kunne si 'vi' istedet for 'jeg' noen ganger.

Nyt naturen, god påske!

Mvh

Mia


#påske #hverdag #fjæra #håkøya #påskeitromsø #tromsø #nordnorge #natur #foto #film #vinter #snø #hund

4 kommentarer

Eileen

25.03.2016 kl.16:37

Så herlig! Mange vakre bilder av vårt flotte Nord Norge! Elsker landsdelen vår!

Mia - Alt annet enn A4

25.03.2016 kl.16:51

Eileen: Tusen hjertelig Eileen :) Det skal være sikkert, vi er heldige her nord!

ordeneskraft

29.03.2016 kl.08:57

Nydelige bilder! Vi bor i et fantastisk flott land :)

Mia - Alt annet enn A4

29.03.2016 kl.09:25

ordeneskraft: Det gjør vi virkelig <3

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits