En kjip start på påsken, eller?

Nå skal jeg fortelle beretningen om den kjipe starten på påsken, det hele begynte i går...Først hadde jeg en vakt på Vardesenteret med utelukkende koselige folk og en frisk lunsj med fruktsalat. For en forferdelig måte å starte påsken.

Deretter bar turen hjem til mamma der mitt flotte tantebarn ventet, skrekkelig å tilbringe tid med familien. Hun lokket meg og søsteren min med ut på en tur med bikkja i solskinnet. Sol...tenk noe så farlig forfriskende! Ikke nok med det, vi hadde det GØY på rusleturen!
Hun påstår det var frivillig, men noen vil kanskje kalle det barnearbeid. Jeg satt som den dronningen jeg er, galant i babykjelken. Skal nevnes at den kjelken der er av ypperste kvalitet og gir ei sabla god fart ned bakkene. Man kan da ikke forlange at prins Lenny skal gå på de fire skankene han har fått utdelt. Nei, snakk om tøv. Selvfølgelig skulle også han få sitte sammen med dronningen i kjelken. Det ble lite trasking på meg, fikk jo sitte i kjelken et godt stykke. Forferdelig å bli dregd rundt slik, humpet og dumpet. Truet på livet i oppoverbakke ble jeg også, bare se!
 Hjemme hos mamma måtte jeg se på at de brukte en evighet på å lage en nydelig middag. Uhørt å bruke så lang tid når magen ønsker mat, ble litt påfyll av snop både før og etter.
Det bør være forbud mot å servere god mat, magen min ble så stappe mett at det gjorde vondt. Her har jeg sett på dem svette på kjøkkenet i timer... for så å ende opp med en alt for mett mage. Jeg tror de gjorde det med vilje, skamme seg burde dem!Glemte jeg å nevne hvor forferdelig kjip start på påsken dette var?


Mvh

Mia

#påske #familie #godteri #snop #lammestek #påskemiddag #kjelketur #aketur #sol #vinter #koselig #hygge #forferdeligpåske

4 kommentarer

Garden Gamer

23.03.2016 kl.15:09

For en forferdelig start på påskeferien. Hvordan holder du ut? ;P

Mia - Alt annet enn A4

23.03.2016 kl.15:14

Garden Gamer: Nei, jeg vet virkelig ikke egentlig. Det er uforståelig hvordan et menneske kan la seg utsettes for så mange gode ting. Uholdbart! :o

ordeneskraft

29.03.2016 kl.08:55

Kan ikke skjønne at du holdt ut! Noe så forferdelig! :D

Mia - Alt annet enn A4

29.03.2016 kl.09:25

ordeneskraft: Ikke sant! Uhørt at man skal ha det slik i påsken :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits