Tom Clancy's The Division (BETA)

En dødelig epedimi bryter løs i New York, noe som kjeltringer ser sitt ess til å benytte seg godt av. Ettersom elementære service tilbud begynner å feile, vann og mat blir vanskeligere å få tak i bryter kaoset løs. Du er med i en sleepercell med agenter også kjent som The Division, sammen skal dere ta tilbake New York gate for gate. Tom Clancy's The Division er en online open world first person shooter role playing game. For å si det mildt, det er en herlig miks av FPS og RPG. Det åpner muligheter til å være mer interaktiv og gjør spilleverden mer formbar enn noe annet FPS.

Level og ferdigheter 
Ettersom du utfører oppdragene går du opp i level og åpner for nye ferdigheter, eksempel granat eller healing. Men level alene er ikke eneste måten å få ferdigheter på, når du utfører oppdragene får du mulighet å oppgraderer fløyer i basen din. Disse fløyene vil gi deg tilgang til ekstra ferdigheter, du kan ha to om gangen, for eksempel scanner og turret. Ettersom du oppgraderer fløyene vil du kunne sette på ekstra spesialiteter på disse ferdighetene slik at de blir hakket bedre enn tidligere.
Utstyr
Ikke bare får du vanlig utstyr som gir deg det lille ekstra, du vil også ha muligheten til å legge på ekstrautstyr til våpenet ditt. Her snakker vi om å kunne skreddersy våpnet til å bli presis slik du ønsker. Du vil ha tilgang til tre våpen, hoved, sekundær og pistol. Kun de to førstnevnte kan du legge på ekstrautstyr, merk at ikke alle våpen kan bruke de samme tingene.
Oppdrag i en levende verden
Du kan velge hvordan du ønsker å spille. Springe rett til oppdraget, bli ferdig og oppgradere fløyene. Eller kanskje du er av typen som ønsker å gå litt rundt, finne kister, rote i klesskapene til folk. Se ekko fra fortiden, eller finne mobiltelefoner. Vi valgte å rusle rundt å finne ting samtidig som vi var på vei til et oppdrag.


Ved å hjelpe tilfeldige forbipasserende eller se i skuffer og skap kan du finne klær som kun går på det estetiskeEkkoene fra fortiden gir oss et innblikk i historien om hva som har skjedd akkurat der vi står.Noen oppdrag vil virkelig vise deg hvor mye død og elendighet som har foregått i New York.Det er ikke bare oppdrag der du skal drepe deg fram til hva enn du er ute etter. Noen er interaktiv, der du faktisk må finne gitt gjenstand, slepe den med deg og bruke den på den aktuelle plassen. Kun et oppdrag gjenstod, deretter bar turen inn til the Dark Zone. Her inne er det helt andre regler som gjelder! Du vil nå ha muligheten å angripe andre spillere, men om du velger å gjøre det så vil du bli merket med en hodeskalle. Du vil da være fritt vilt for absolutt alle, og til gjengjeld slipper de å bli tagget for å drepe deg. Kanskje ikke så lurt om du vandrer alene å tirre på seg et helt kart av andre spillere? Loot er av høyere kvalitet, men du kan kun bære med deg seks items. Du må da finne et extraction point, her vil et helikopter komme å hente utstyret og bringe det trygt til basen. Blir du drept i Dark Zone så mister du alt som du bærer på, spilleren som dreper deg vil derfor kunne stjele tingene dine. Er du heldig så kan du hente det du mistet.Spill det gjerne alene, men det er alltid koselig å ta med en venn!Merk at dette var kun beta, det er mange elementer i spillet som man ikke hadde adgang til. Men på bakgrunn av det man fikk testet slenger jeg ut en stor anbefaling!

Mvh

Mia

#gaming #gamer #spill #nerd #thedivision #nerd #tomclancysthedivision #firstpersonshooter #roleplayinggame #fps #rpg #anbefaling #spillanmeldelse

2 kommentarer

Garden Gamer

21.02.2016 kl.15:48

Så kult ut! Jeg har aldri spilt noen av Tom Clancy-spillene. Dette kan muligens bli det første:)

Mia - Alt annet enn A4

21.02.2016 kl.17:18

Garden Gamer: Du kommer ikke til å angre! :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits