Bildet som gjorde dagen min!

Jeg er ikke den som blir så lett fornøyd med bilder av meg selv, men hva kan jeg si, har aldri sett så steike bra ut på et bilde før! All ære går til fotografen Lukasz Zamaro, som forøvrig var like hyggelig som han var god til både filming og knipsing av bilder. 
Nysgjerrig som jeg er av natur måtte jeg google navnet hans straks jeg fikk se bildet. Det var ikke overraskende å komme over siden til Lukasz, zama.ro. Som viser til både filmer og fotografier fra han.

Siden Lukasz ikke snakker norsk tar vi det på engelsk; thank you so much for the picture, you made my day!

Skal ærlig innrømme at nå ble det jo litt ekstra stas med komplimentet man fikk på tirsdag. Etter å ha snoket litt rundt på nettsiden hans ser jeg at det er nok mange denne mannen har gledet med det samme spørsmålet, er han klar over hvor stort kompliment det egentlig er for den han tar portrett av? 

Never stop asking people if you can take their picture!

Vil du se mer av Lukasz Zamaro kan du se demo på IMBD, eller ta en tur på siden hans zama.ro. Ønsker han all lykke og hell videre med karrieren, er ganske så sikker på at den mannen vil nå langt.

En stor takk til de to andre flotte karene som var med på filmingen tirsdag morgen, dere tre jobbet så godt sammen. Her snakker vi et team som var fint sammensveiset. Ikke minst hadde dere god tålmodighet med en stykk surrehode (aka meg). 


Lydmannen Jens, kaptein Igor og kameramann Lukasz.

Ønsker dere alle tre lykke til videre med filming og redigering. Vi er flere her nord som tripper i spenning på resultatet, følger med som hauker!

Mvh

Mia

#film #foto #lukaszzamaro #photo #thankyou #mademyday #portrett #portrait #sorthvitt #blackandwhite #blackandwhitephotography #photography

10 kommentarer

Sissel Nordnes

11.02.2016 kl.16:24

Et nydelig bilde. Av ei nydelig dame!

Mia - Alt annet enn A4

11.02.2016 kl.16:25

Sissel Nordnes: Tuuusen takk Sissel <3 Dyktig fotograf må jeg si :)

Hege

11.02.2016 kl.17:13

Så fint bilde av ei flott dama😜

Mia - Alt annet enn A4

11.02.2016 kl.17:15

Hege: Tusen hjertelig Hege <3 :)

Anita - Kronisklykkelig.no

11.02.2016 kl.22:39

Det var et utrolig fint bilde! Men bare så det er sagt: man kan være så flink man bare vil til å fotografere, men motivet må også være bra. Så du har all grunn til å være fornøyd.

Mia - Alt annet enn A4

11.02.2016 kl.22:56

Anita: Tusen takk for så gode ord Anita <3 Utrolig hyggelig kar som tok bildet! Fikk litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke snakket mer med han (på engelsk). Hodet mitt var så fokusert på det jeg skulle gjøre og si til filmsnutten. Sånn går det når man ikke har kapasitet til å konsentrere seg om flere ting på en gang. Men komplimentet hans kan jeg leve lenge på :D

ordeneskraft

12.02.2016 kl.07:57

Forstår godt du er fornøyd med bildet. Det er kjempe fint! Du har noen nydelige øyner :)

Mia - Alt annet enn A4

12.02.2016 kl.10:17

ordeneskraft: Visste ikke ikke at øynene kunne bli slik! Men så er jo ikke jeg proff heller da :P Tusen takk <3

Eileen

13.02.2016 kl.10:05

Det var ett nydelig bilde da! For en flott dame du er!

Mia - Alt annet enn A4

13.02.2016 kl.16:45

Eileen: Tusen hjertelig Eileen <3 :)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits