Fra ukontrollert rufsetroll til...

Jeg hadde begynt å bli veldig langhåret, ganske så rufsetroll på toppen. Tuppene på de lengste partiene var enda ganske cellegifttynne, og ellers var håret veldig slitt fra bleiking. De tynne tuppene vises best når jeg ikke har produkter i håret, lik bildet under. 

Har også nylig hatt en ny runde med hårfarging, denne gangen ble det egentlig 'mislykket', men ble faktisk fornøyd. Forskjellige toner i hele håret, i noen lys ser det lilla eller blått ut, i andre rødt. 
Håret dekte over ørene, og hadde begynt å få hockey sveis i nakken.Dette ble min andre frisørtime siden håret begynte å spire! Kortere på alle kanter! Enda kunne nok frisøren ha vært mer dritistig når hun klipte nakken. Virker som de er redd for å klippe det for kort, selv om jeg sier de ikke skal være redd, våg å ta i. Hår vokser faktisk ut igjen, det er ikke det verste å miste.Det er så sykt mye enklere å ha kort hår. Går hurtigere å tørke, krever mindre for å farge. Slipper lange uønskede hår på klærne, lettere å overse de små. Og ikke minst, håret kommer ikke i veien uansett vind og vær. Eneste minuset er sovesveisen, men den kan man fikse med litt vann og en hårføner.

Foretrekker du langt eller kort hår?

Mvh

Mia


#hårsveis #hår #frisør #rufsetroll #kontroll #nysveis #mote #style #hverdag

5 kommentarer

27.01.2016 kl.21:01

Så flott du er :)! Selv har jeg alltid hatt langt hår, bortsett i fra under og en stund etter cellegiftbehandling for 3,5 år siden. Er helt klart veldig praktisk med kort hår, men er veldig glad for å ha fått langt hår igjen nå :) De første 10-15 cm hos meg var ordentlig krøllete - skulle ønske det fortsatte ;)

Mia - Alt annet enn A4

27.01.2016 kl.22:46

Anonym: Jeg bestilte krøller, men fikk det ikke. Skal vell ikke klage, har det ihvertfall litt varmere på toppen enn uten hår :)

missmommy.blogg.no

27.01.2016 kl.23:42

Du ser flott ut!!! Du kler kort ! Jeg sykes kort er veldig flott men jeg har så tykt hår, så jeg må nok ha lenger ;) ønsker deg en god natt med gode

Drømmer <3

Mia - Alt annet enn A4

28.01.2016 kl.15:50

missmommy.blogg.no: Jeg har veldig tykt hår til vanlig, de tynner det ut når man har kort frisyre :)

missmommy.blogg.no

28.01.2016 kl.21:31

Så bra!! Veldig fin sveis hvertfall;)

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits