Late dager

Etter julaften har vi bare hatt late dager. Vi har sløvet på sofa med gode serier, time etter time. Gaflet i oss mer snop og mat enn man skulle tro var mulig, jeg har glemt hvordan følelsen av sult var... Tilogmed bikkja har vært ekstra lat disse dagene, han har gjerne snorket til langt på ettermiddagen.

I ekte latskapens ånd gir jeg dere et riktig så latskapspreget innlegg!


Vi har koset oss med spilling til langt på natt. Rosévin og Battlefront passer meget fint sammen skal jeg si dere. Fant forresten ut at jeg gjør det mye bedre ingame med litt vin innabords.




Vi har vandret tur i det andre ønsker å kalle 'skitvær' eller 'storm'. Hunden ble meget lykkelig når snøen kom, så da måtte vi nesten utnytte det litt ekstra. Det ble derfor en raserunde ute idag også.



video:20151225 22


Gode, koselige og late dager!



Slummeklærne er enda på, og jeg ønsker enda flere late romjulsdager hjertelig velkommen.

Lenge leve latskapen!

Mvh

Mia

#sløv #lat #slum #juletid #romjul #lateross #koselig #nyterlivet #battlefront #gaming #spill #vinter #elskersnø #starwarsbattlefront #hverdag #latedager

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits