Nostalgi med Theme Hospital

På denne tiden av året får jeg alltid ekstra lyst til å børste støv av gamle spill. Til min glede hadde Origin Theme Hospital på listen, selvfølgelig måtte jeg kjøpe det.

Et nostalgisk dykk tilbake til 1997!
Glemmer ikke alle timene man bruke ved datamaskinen med dette spillet. Du vet den gang i tiden man ikke hadde flate skjermer, men store klosser. Den gang i tiden du ikke lastet spill ned digitalt, men faktisk måtte ha platen. Jeg minnes at man kom til et punkt, så kræsjet hele skiten. Uansett hvor mange ganger man innstalerte spillet, så var det alltid feil på samme plass. Uflaks, ikke hadde jeg noen annen utgave av det heller.
Hva er egentlig Theme Hospital?

Du skal drive et sykehus og selvfølgelig kurere pasientene, hvert brett har oppdrag som du må fullføre. Det har en humoristisk vri, så her finner du ingen typisk normale sykdommer. Hvordan kurere kronisk nesehår eller knust hjerte? Om pasienten blir stående for lenge i kø, eller du gambler på å gi en kur som har en viss prosent sjanse å fungere... ja, da kan det faktisk hende du tar livet av pasienten. De vil falle om på gulvet, kanskje var de snill å blir en engel, eller så kommer fanden selv å henter dem.

Et hett tips er å ha nok toalett og vaktmestere tilgjengelig, ellers kan dette skje.Når det blir skittent kan epidemier forekomme, det vil du ikke! Hold sykehuset ditt skinnende rent og dekorert med flotte blomster. Husk å ha nok sitteplasser og tilgjengelige drikkeautomater med mer, så vil pasientene dine stor trives. Lover deg at du vil bli sittende i timer med dette spillet.

Det ser kanskje utdatert ut for dagens ungdom, men tro meg det er gøy.

Har du noen spill som bringer litt ekstra nostalgi?

Mvh

Mia

#themehospital #gaming #spill #retro #1997 #nerd #nostalgi #oldtime #2000 #origin

6 kommentarer

Emilie - jente på deltid

08.01.2016 kl.13:08

Åh, herregud <3 Dette og Theme Park... fantastisk...

"Varning. En fuskare bedriver vårt sjukhus" :D

Mia - Alt annet enn A4

08.01.2016 kl.13:36

Emilie: Jaaaa <3

*Host* aldri hørt den beskjeden, lover!

Roberth

08.01.2016 kl.14:03

Last ned CorsixTH, en "remake" av Theme Hospital sånn at du kan ha det i en moderne oppløsning :) Du trenger selvfølgelig filene fra det originale spillet men ellers er alt i denne pakken.

Gjør det litt lettere om ikke vil tøve med Dosbox etc.

https://github.com/CorsixTH

Mia - Alt annet enn A4

08.01.2016 kl.15:31

Roberth: Takk! Får se om det blir noe av i denne omgangen :)

Ola

12.01.2016 kl.00:24

Theme Hospital er klassisk. Har også svidd av mange timer med Settlers 3 på alene og i multiplayer. Det holder stand enda den dag i dag!

Mia - Alt annet enn A4

12.01.2016 kl.10:56

Ola: Er virkelig en egen sjarm i de gamle spillene. Dungeon keeper 2 og Theme hospital kommer nok alltid til å forbli en av mine favoritter. Savner noen slike med dagens grafikk, men nå skal jo alt være online og registreres i øst og vest.

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits