Tid for avslapping

Etter en uke som kanskje ikke har vært stappet som den vanlige mannen i gatas kalender, så er jeg dønn sliten. Det skal ikke så mye til før mine batterier er bunn flat dessverre. Hodet mitt vil jo så gjerne gjøre alt som det en gang kunne... ja, den ønsker tilogmed å ha like god konsentrasjon og hukommelse. Nå var kanskje 'god' å ta hardt i, jeg har aldri hatt noen klisterhjerne. Tro om mamma og pappa unnfanget meg på et teflonlaken? 


ZzzzZZzzZZzzz

De siste helgene har jeg forsøkt å sette av tid til å slappe av, det gjør jeg best når jeg kan ty til en av hobbyene mine. Heklenåla har fått seg en pause, og jeg har børstet støv av World of Warcraft kontoen min. 

Anbefaler forøvrig alle til å bare slippe alt i flekkene, litt selvpleie er på sin plass. Sett av litt tid til deg selv i helgen, DU fortjener det!Vi snakkes over helga, her skal en hel helg med gaming nytes!

Mvh

Mia

#worldofwarcraft #avslapping #megtid #helg #spillehelg #nerd #wow #blizzard #gaming #selvpleie

7 kommentarer

Maren

27.11.2015 kl.19:13

Kos deg og ha en knall helg:)

Mia - Alt annet enn A4

27.11.2015 kl.19:23

Maren: Tusen takk, ha en fin helg du også Maren :)

Elin Slåen

27.11.2015 kl.20:21

God helg til deg og dine <3

Jeg er helt utladet selv, etter en helg i Amsterdam forrige helt og en lang uke på jobb etter det- i morgenskal jeg sove lenger enn til syv, for å si det sånn! Både kropp og hjerne begynner å dra på årene merker jeg. Før kunne jeg døgne hele tiden uten problemer- nå er jeg helt død etter et par dager med lite søvn (og jeg sover lite hele tiden, enda mindre i helgene tydeligvis). Ha ha

Mia - Alt annet enn A4

27.11.2015 kl.20:29

Elin Slåen: Håper du hadde en kjempefin tur til Amsterdam! Jaaa, hva er greia, klarer heller ikke døgne lenger :P

Elin Slåen

27.11.2015 kl.20:32

Det var en fin tur :D

Ikke sant- jeg er jo ikke en dag over 23 år (kremt), likevel trur kropp og hjerne at jeg er 90+ :O ha ha

Tone

29.11.2015 kl.10:34

Haha, unnfanget på teflonlaken. :D Det er en kunst det å slappe av, kan være et slitsomt prosjekt for noen, å klare det. Men der er jeg helt enig, at et og annet spill er flott rekreasjon. :) Selv er jeg så pass opp i årene at det stort sett blir candy crush. :) Håper du får en flott 1. søndag i advendt. :)

Mia - Alt annet enn A4

29.11.2015 kl.10:59

Tone: Spill er koselig å syssle med, uansett størrelse på spillet :) Ha en kjempefin 1 søndag i advent du også <3

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits