Vardesenteret inviterte på blå lunsj!

Vardesenteret valgte å videreføre tanken og ideen fra rosa sløyfe, en lunsj sammen med noen man er glad i. Det å ta vare på de gode øyeblikkene, vennskapet, latteren og samtalene. Det finnes knapt noen bedre arena for slikt enn akkurat Vardesenteret. Dette er en plass de fleste får hurtig kjennskap og vennskapsbånd. En plass man kan snakke om absolutt alt, å det beste er at folk forstår situasjonen den enkelte er i. Vi er mennesker, ingen dager er like.

Nå skulle mannfolkene settes litt ekstra stas på med en blå Movember lunsj!

cup coffee
Licensed from: brux / yayimages.com


Jeg rakk dessverre ikke ta noen bilder av selve borddekkingen. Gjorde egentlig ingenting, det beste er at folk får mat i kroppen. Det ble rundstykker og pålegg i mange varianter. Denne dama tok seg glutenfritt rundstykke med egg og kaviar.

Det jeg derimot rakk å ta bilde av var den utrolig flotte kaken. Herlighet for et talent!Nå skal det nevnes at farvene til kaken ser enda bedre ut i virkeligheten, lyset gjør at de ser noe annerledes ut. Denne kaken kan egentlig betraktes på flere måter. Man kan tenke på hvem den blå lunsjen er ment til, og hvor mange av de som opplever problemer med urinlekkasje. Eller man kan se på den som at han bokstavelig talt pisser på kreften! Fantastisk kunstverk.

Tenk at en kake kan bringe så mye glede, å det før folk hadde smakt på den!

Den var tilogmed blå innvendig.Nå var jeg litt vimsete med telefonen, så ble ikke noe tydelig bilde, men du kan ane at det er blått inni også.

En ting er sikkert, folk koset seg, pratet og lo. Akkurat det samholdet en lunsj bringer med seg stiger tydelig til overflaten. Som dere sikkert vet er jeg frivillig på Vardesenteret, og har derfor en annen rolle enn hva man hadde som pasient. Men uansett hvilken rolle man har, så er slike øyeblikk gode. Med hånden på hjertet kan jeg si at slike gode minner er gull verd når man er syk.

Tusen takk til Vardesenteret som er med på å skape slike gode øyeblikk til pasientene. Jeg vil faktisk også oppfordre deg til å lage en blå lunsj sammen med noen du er glad i. Lag en koselig lunsj sammen med kompisen, bror, eller pappaen din.

Gode øyeblikk og minner skapes sammen!


Mvh

Mia

I anledning Movember minner jeg om laget vårt Blå Dynamitt! Vi blir veldig glad om du ønsker å stå sammen med oss, eller gi en liten støtte.

#vardesenter #kreftsaken #prostatakreft #blålunsj #movember #godeøyeblikk #godeminner #solidaritet #samhold 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits