To hint til konkurransen

I et forsøk på å få en siste innsats har jeg startet en liten konkurranse på bloggen min, 'Gjett riktig  og vinn en pupp!' Litt gøy må vi ha det helt på slutten. Jeg sender den til hvor enn du befinner deg i landet. Som nevnt tidligere er det lov å gjette på nytt når man har lest eller sett hintene.

To hint til konkurransen!

Husk at jeg er bare en person (pluss min mamma og samboer som har vært stand-kompanjonger, totalt fire stands). Summen ligger deretter.Klikk deg inn på Gjett riktig og vinn en pupp for å delta!

Premien du kan vinne


La oss gi Rosa sløye en siste innspurt!


Mvh

Mia

#kreftsaken #rosasløyfe #rosasloyfe #pupp #engasjement #håndarbeid #hekling

2 kommentarer

Tone

30.10.2015 kl.10:57

18544,- :)

Mia - Alt annet enn A4

30.10.2015 kl.17:57

I morgen kommer svaret :D

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

30, Tromsø

Jeg er en dame på 30 år som ikke har levd det typiske A4 livet. Denne bloggen vil handle om hvordan livet kan arte seg. Kommer også til å ta for meg generelle tema som engasjerer meg der og da. Forsøker å krydre med litt humor til tider. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord. Jeg har fjerner filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Jeg er også en gigantisk nerd! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits