Rosa sløyfe stand

Igår hadde jeg og mamma den første Rosa sløyfe standen vår på Amfi Pyramiden i Tromsø. Så mange hyggelige mennesker som stoppet opp, alle som en varmet i hjertet. Vi har så mange gode mennesker i denne byen!Om du ser på bildet over, så ser du alle pinsene som var tilgjengelig. For å si det slik, vi hadde fire designer pins igjen på slutten. Noen perle pins, og de vanlige sløyfene har vi igjen. Mye annet ble vi også tom for, så denne tøtta må snike seg innom Kreftforeningen å hente ut mer rosa sløyfe produkter. Det er forøvrig bare positivt at man går tom, det betyr jo bare at ting selger. Skal nok få fylt på litt innen lørdag.

Velger å ikke fortelle hva summen er på akkurat nå, men mer enn vi hadde sett for oss! Det skal forbli en liten hemmelighet, for det kommer senere en liten konkurranse på bloggen! Du får følge med, kanskje du vinner noe kult?Digger den Rosa sløyfe t-skjorten, fin å ha på seg når man sitter å selger. Var litt gøy å lytte til barna som falt for det rosa håret. Ei lita jente stoppet opp, studerte nøye, -oj...du har rosa hår! Tror det plutselig gikk opp for henne hva som var merksnodig med mennesket (meg) som satt der. 

Minner dere på at lørdag 10. oktober er jeg og den gode mammaen min tilbake på Amfi Pyramiden i Tromsø. Kom gjerne innom å se hva vi har.Årets Rosa sløyfe pin er designet av Nico Widerberg. Han har tatt utgangspunkt i evighetstegnet. Åpningen viser til at livet er sårbart, men kan leges igjen. Forøvrig litt gøy at man umiddelbart forbant denne pinsen med akkurat evighetstegnet, før man hadde lest om hans tanker bak den. Det er jo ganske tydelig i designet. Den har en ganske klar, skarp rosa farve. Skiller seg litt ut i form og farge fra de andre myke og søte pinsene som har vært tidligere år. 

Om Rosa sløyfe produkter ikke er noe for deg, så er det mulig å donere en sum til min innsamling, Pink is the new black. 

Tusen takk for ditt bidrag! <3

Mvh

Mia

#rosasloyfe #rosasløyfe #pinkribbon #breastcancer #brystkreft #innsamling #godsak #allemonnerdrar #kreftsaken #kreftrelatert #tromsø #amfipyramiden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mia - Alt annet enn A4

Mia - Alt annet enn A4

31, Tromsø

Er en gigantisk nerd som har levd et alt annet enn A4 liv! 4 august 2014 fikk jeg diagnosen trippel negativ brystkreft. Nå er kreften behandlet og livet skal taes tilbake! Har fjernet filteret og skriver om temaer som gjerne går usagt, som er tabu å snakke åpent om. Skriver fra levra, vær derfor forberedt på velvalgte ord og litt galgenhumor. Ta gjerne kontakt på ingebrigtsen.mia@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits